Ultrascurt: masti din alea bune

CNSU vrea sa faca obligatorii mastile doar de anumite tipuri – chirurgicale si FFP2.

Tehnic vorbind, argumentul lor se sustine, sunt mai bune decat orice carpa pusa la gura, nu incape indoiala. Germania a impus in anumite locuri doar FFP2.

Argumentul din spate nu este totusi unul legat de protectie, ci trebuie sa fie unul legat de vanzari. Pun pariu ca daca ne uitam atent vom gasi niste lobbisti.

Care sunteti, ma, aia de ati ramas cu mastile pe stoc?

Zic asta intrucat am obsevat in ultima perioada multa lume cu masti de carpa, cum m-am observat si pe mine, am unele cu imprimeu misto. Chit ca zic aia de unde le-am luat ca sunt din material care omoara virusii si nu stiu ce, nu-s FFP2, nu-s multi-strat si nu-s sigur ca-s chiar asa de bune, macar ca una chirurgicala, ca sa fiu sincer.

Dar arata misto. Acuma, eu nu sunt prea suparat pe tema, mai ales ca nu-s in Romania acuma, lol, chit ca daca se aproba hotararea asta o sa ramana valabila multa vreme, cata vreme o sa se ceara masti, or sa se lege de asta : chirurgicala sau FFP2, ca avem bani de facut, nu asa.

Dar sunt curios cine a dat dedicatia, cam in directia aia ma uit. Oare cine?

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Mars
Mars
2 years ago

Din ce am gasit, astia sunt cei mai mari care importa masti fffp2 https://www.romanian-companies.eu/promerco-import-export-srl-36924452/ , doar ca nu am cont sa vad cine sunt actionarii.

0040
0040
2 years ago

Esti sigur ca astia cu 2 angajati sunt aia cei mai mari?
https://www.risco.ro/en/financiare/promerco-import-export-cui-36924452
Vad ca s-a fondat in 2017 si intr-adevar 6 milioane de euro sales e ceva pentru 2 oameni dar asta a lui Hideg are 1 angajat si 12 mils euro
https://www.risco.ro/verifica-firma/romwine-cofee-s-r-l-cui-40789583

In schimb vad ca atat pe Emag cat si pe Cel toti ii injura pe Promerco si nu le raspund aia nici la tel nici la mail. Nici eu n-am gasit cui e de fapt…

0040
0040
2 years ago

12 angajati*

Ol
Ol
2 years ago

Am tranzitat Germania astăzi. Am alimentat, apoi am mutat masina în parcare. Am vrut să-mi iau o cafea, iar nemții nu m-au servit deoarece n-aveam masca fpp2http, ma rog.
Masca bleu? e valida doar dacă alimentezi.
Mi-am luat cafea din fr.

Catalinx
Catalinx
2 years ago

Normal ca nu poti sa bei cafea cu masca de saraci.