Și la un moment dat îi înțelegi pe aia care vor sa locuiască la bloc

E frumos să pui grătarul in grădină, să vie veverița să îți mănânce toamna merele pădurețe rămase în merii puși de ăștia p-aici.

Mai greu când trebuie sa tunzi pomii in mijlocul iernii.

Io mi-s ok. Nu sunt așa OK cu faptul că am descoperit o plantă, care pare a fi un singur copac cu rădăcini prin toată grădina, ca in filmele de groaza. Nu, nu e Japanese Knotweed ( o chestie de care le ăstora frică prin UK) dar eu tot ceva invaziv.

Și o să potolim noi invadatorii ăștia, dar se cere muncă . Destulă.

Nu sunt 50 de metri pătrați și fac săpături ca la Hamangia. Aș putea să dau românește cu ceva “Total” ( ierbicid ) și aș ucide tot, tabula rasa, după care aș lua-o de la zero. Dar nu îmi plac mie metodele ăstea drastice în grădină.

Așa că facem încet-încet.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Doru Vlad
Doru Vlad
2 years ago

Lol tu de fapt te lauzi ca ai timp de un hoby! E curtea din spatele casei?

0040
0040
2 years ago

Nu mai bine chemi unul cu plugul sa dea adanc pe acolo? Sau tractoras d-ala mic agricol, stiu ca sunt unele care sapa… numai sa aibe puterea necesara sa rupa si radacinile alea.

Ca asa manuela…. :))

Doru Vlad
Doru Vlad
2 years ago

Ei pula și unde mai e farmecul. Te asigur ca ii face plăcere și faptul ca vede la sfârșit progresul realizat de el ii crează satisfacție. In concluzie…se alinta🤣🤣🤣

Stropic
Stropic
2 years ago

Da, dar vrei sa prinzi radacini puternice in tara sau nu? :)))

Da, sigur, sa ai o gradina e un lux, nu o necesitate. Nu stiu daca ar costa chiar 1000 de lire ziua munca de sapat prin gradina….

Io aplaud ca n-ai ras tot si n-ai pus gazon. Gradinile de tip english garden sunt cele mai frumoase. 😀