Faza cu se inchide facebook in UE

Că sunt regulile prea brutale.

Anunțul are sens pentru utilizatorii facebook, pe care aproape că-i doare în pulă din două motive.

Că e gratis și că nimeni nu apreciază ”la adevărata lor valoare” lucrurile oferite gratuit. Bine, facebook e un gunoi, dar zic așa, în general, n-ai cum să te aștepți să urle lumea că vor facebookul înapoi, miau, miau.

Motivul pentru care nu renunță suficienți oameni la facebook e ca ”îl au ceilalți”. Așa sunt și eu, am câțiva oameni cu care mă întâlnesc pe messengerul ăla că nu avem alte contacte unul de-ale altuia. Similar și cu Oațapa, deși ăla are mai ceva utilitate mai mare.

Dar dacă vine cineva și ne trage cordonul din priză ne face un favor, fă-ne să ne fie dor, Zuc.

Al doilea motiv e că toată lumea știe că ăla face profit doldora de pe curul nostru și ceea ce spune de fapt e , eu o să renunț la câștigurile mele din publicitate, care futu-i casa mă-sii costă cel mai mult pe FB și pot să pariez că cele mai mari sume din bugetele de promovare merg pe FB/Insta.

Adică vrea să se supere clienții că se ridică de pe grămada de cașcaval și pleacă. Aha cur să nu.

Eu aș propune ca utilizatorii care se simt prejudiciați să facă un protest și o petiție pe facebook, pe tema asta, Știi?

Din păcate nici nu cred că scăpăm de smegma asta, că nici noi nu suntem atât de integri să dăm delete la cont, nici Zuc atât de fraier să spună pa la bani.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Alex
Alex
2 years ago

Perfect de acord. Nu se putea spune în cuvinte mai bine de atât

0040
0040
2 years ago

+1

Doru Vlad
Doru Vlad
2 years ago

Plm o fi si Facebook ceva gaz rusesc și nu am aflat noi!

Adi
Adi
2 years ago

Daca se inchid FB, IG si WA o sa plang cu hohote. De plictiseala, ca nu am de nici unul. Unde nu mai intru, ca in fiecare zi?

Catalinx
Catalinx
2 years ago

@Adi – tu nu cred ca observi pericolul real. Probabil nu iti imaginezi cati oameni nu te deranjeaza/incurca cu barfe si alte cacaturi, ca ei sunt ocupati sa umple facebook-ul cu ele. Unde crezi ca se duc oamenii aia cand ies afara din lumea virtuala?
#seintorcvalorile.

Adi
Adi
2 years ago

Sunt suficient de batran ca sa imi amintesc viata de dinainte de Internet, nu sunt deloc ingrijorat. Pendulum swing.