Antireclamă: Lumea mea se face praf

Era ceva vers dintr-o melodie de-ale lui Florin Chilian (Lumi albe), interpret cunoscut că o bătea pe gagica lui, care îmi plăcea cum cânta când era puștoaică.

Dar e vorba de altceva.

Am trecut sâmbătă prin oraș și era ceva mai puțin poluat decât de obicei, și trebuie să mă credeți pe cuvânt că știu ce înseamnă asta.

Însă agenda de marketing a ălora cu senzorii e alta, trebuie să tragă semnale de alarmă pe toate canalele.

Pe o parte nu e rău, că indiferent de interesele materiale presupun că oamenii care locuiesc acolo vor un oraș mai curat și e bine ca proștii care îi conduc de la primărie sau de la palate să ia la cunoștință, că poate le pasă că și ei respiră tot aerul ăla.

Pe de alta, asocierea care se construiește nu se referă la un oraș mai curat, ci la ia-ți un purificator de aer ca să respiri mai bine, iar acum ca să fuți mai bine și să faci copii pe care o să îi aduci în orașul ăla care le mănâncă plămânii și copilăria, cel mai bun deal!

Știu că am făcut copii așa și fara filtru de praf . Sperma mea de teflon s-a mișcat suficient de repede și pe praful din București, e de altă parte niciun purificator de aer nu reușea să îndepărteze jegul caustic de pe străzi , din sălile de clasă și de oriunde nu era aer condiționat cu “filtru de polen”.

Nu vat speriați, dacă nu vă ies copiii, nu e de la praf musai, e că sunteți voi praf, munciți prea mult, va stresați prea tare, sunteți prea hodorogiți, sau ați uitat să futeți în pizdă.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Stropic
Stropic
2 years ago

Daaa, de asta nu au copii in india si in china, de la poluare.

Mad
Mad
2 years ago

🙂 China= cand voiau oamenii nu dadea voie partidul; cand da voie partidul nu mai vor oamenii

Cred ca dintotdeauna natalitatea a fost mai ridicata la sat decat la oras.
Si vremurile s-au schimbat mult. Zicea o demoazela pe la Radu ceva ca intai te asiguri ca merita sa-ti transmiti genele 🤪

Stropic
Stropic
2 years ago

Pai da, dar nu din cauza poluarii. Politica de partid + cresterea nivelului de trai.

Se pare ca banii afecteaza mai rau ca poluarea. :)))