Una cu Nintendo Switch

Eram in grabă de ajun, venisem din vacanță la țară și lăsasem pe tânjală sarcina de Moș că nu am ajuns să mă car pe avion și cu cadouri după mine, că Taromul nu e chiar sanie cu reni.

Un copil voia altceva , in UK , i-am comandat pentru când ne întorceam, dar zic sa nu ii cumpere moșu’ celuilalt ceva ce nu ar putea să folosească și primul. Și hai să le iau un Nintendo Switch, că în mintea mea ăsta e șmecherie, Mario, Zelda, mă înțelegi – propriile nostalgii transmise copiilor.

Ieftin, vreo 15 milioane ( aproape 300 de euro pentru aia care vreți să vă vorbesc in lei noi ) , dar nu asta e important, gen că e la preț de PS5 , cred.

Ideea e că zici că e consola de buzunar și că poți să îl pui și pe TV. E martie. Nu l-a pus nimeni pe TV, nici nu au luat copiii docul din România.

S-au jucat un pic Mario carts. Meh, slăbuț jocul.

Am pus Minecraft pe el, să jucăm cross console. Nu merge, că e o versiune mai veche decât pe Xbox și pe android.

Ok, am găsit un joc ce nu îl încercasem, multiplayer couch. Pe Xbox e split screen și nu avem ecran 4K așa că m-am gândit că dacă tot merge jocul ăla – liga racheților ( Rocket League, da ) cross platform, să încercăm.

Ce să încercăm că nu se descărca, pentru că consola aia vine cu spatiu infim – 16GB cu totul. Poți să atașezi game cards, big win . Dacă vrei să descarci jocuri, trebuie să cumperi un SSD, foarte bine, nu e mare brânză, bine înțeles că există “Nintendo SSD” care sunt la preturi de 3x un SSD normal compatibil.”. Am cumpărat unul doar cu 50% mai scump, de 128GB și văd că merge OK.

Am instalat jocul ăla și am ajuns la o singură concluzie. Copiilor nu le place. Numai mie. Pe XBOX ne mai jucam chestii, dar Nintendo asta nu o să prindă. O să cumpăr și Zelda, și încă un Mario și dacă tot nu prinde, am să mi-l însușesc eu, cred, că mie îmi place. Cum ar veni, facem retur la Moș Crăciun.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Anonim
Anonim
2 years ago

pentru romulanii vero: cemu

Alifie
Alifie
2 years ago

A mea joaca de-i sar fulgii: Animal Crossing, Super smash bros ultimate, 1-2 switch si inca ceva joculet. Il are de mai bine de un an si deja o tocit joy-con-urile, trebuie sa-i iau altele.
Ce-i drept, flacaul s-o plictisit imediat de Nintendo Switch, pana la urma o fi si chestie de gusturi.

Fullmeta1
Fullmeta1
2 years ago

Și a mea la fel, îl are de doi ani și nu s-a plictisit, Zelda, Mario Odyssey, Luigi’s mansion, hollow knight, Celeste, animal crossing, Pokemon legends/shield/let’s go, Ori, Rayman legends, samd. După câteva luni a avut probleme cu un joystick, i l-am înlocuit eu ca sa nu-i trimit toată consola in service, peste alte câteva luni la fel și cu cel de-al doilea, i-am mai luat și un set nou de joycons. Pe tv rareori joaca, doar cu o prietenă.

Catalinx
Catalinx
2 years ago

Bun, înțeleg că se strică controllere. Mi s-au părut și mie că nu sunt chiar de calitate legendară.