La sfârșitul ciumei

Nu, nu s-au sfârșit pandemia, la nivel mondial cazurile sunt în creștere, momentan nu se văd morții, dar se văd ei; vine valul 6, nu aveți grijă, cunosc deja oameni care au luat-o recent.

Dar acum vorbim de endemie mai mult, știm cu ce se mănâncă, ne-a crescut bulanul cu vaccinurile și tratamentele specifice merge așa.

Aud că nu mai sunt restricții în România. Nici în UK.

Prin supermarketuri p-aici prin Reading mai purtam mască eu și cu câțiva. La bar nu mai purtăm niciunii, ori bem, ori ce facem aici?!

In autobuz ( da, sunt sarak ) eu și încă câțiva.

Dar cum ziceam mai deunăzi, am dat o tură la capitală, să mai luăm și noi o gură de aer, să mai tragem o bășină pe centru, nimic special, voiau niște prieteni să meargă până în parc la Buckingham, nu știu de ce, cred că aveau o schemă cu a bătrână, voiau să vadă dacă a dat colțul sau mai face cu mâna de la balcon.

In fine, ne-am plimbat noi un pic, dar până acolo am mers cu tren/ metrou.

In metrou înghesuială , dar nu ca acum doi ani sâmbăta. Mai răruț, că e mai drăguț. Măști purtam doar imigranții, mai ales aia cu ochii oblici. Se vedea după fețe după accente. Turiștii cu masca pe muie, localnicii etalează ciuma cu mândrie.

In tren la fel, in locuri aglomerate la fel.

Legat de locuri aglomerate. Era centrul plin ochi, din nou cozi interminabile la roata mare, la acvariu, la orice.

Mi-am dat seama că lumea a revenit în sfârșit la normal când am traversat podul peste gârlă de la Westminster și era lume de te calcai in picioare, țiganii cu alba neagra veniseră înapoi la locul lor nederanjati, 3 echipe – în sfârșit Londra aia mișto, așa cum am găsit-o in 2017, când am zis că mie nu îmi trebuie alt București.

Puneți mâna și faceți-vă update-ul la vaccin, nu vă trageți pe cur, iar ăia care nu ați făcut încă prima doză, să fiți sănătoși, nu mai stă nimeni după voi, fiecare cu bulanul lui. În sfârșit.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0040
0040
2 years ago

Pa Anglea au bagat Novovax? Ca pe net zic ca au inceput distribuirea din Jan2k22… dar aici inca nu e in raft.

Meanwhile, CN a bagat in lockdown un orasel de 9m. Banuiesc ca au facut si aia macar SinoPharm sau Sputnik.

Varumeu cu 3x Pfizers tot a facut boala.

0040
0040
2 years ago

Nu. Doar la medicul de familie, si apoi in casa pana i-a trecut.

Dar la fel a patit si un coleg de munca cam in acelasi timp cu varumeu (poate 1-2 sapt diferenta), nevaccinat. Tot medic de familie si acasa, pana i-a trecut.

catalinx
catalinx
2 years ago

Suna bine.

florin
florin
2 years ago

Au facut si la mine 4 colegi in ultima luna dintre care 3 cu booster si unu nevaccinat, toti cu simptome light, o ferba, o durere de cap. Colegu nevaccinat si-a luat test si i-a iesit negativ, a zis ca n-are cum (voia concediu medical mai ales ca acum poti sa bantui linistit cu boala canu mai verifica nimeni “carantina”) s-a dus la ceva centru de testare….pozitiv 🙂
Pare ca omicronu asta nu-i asa satanic.