Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
M
M
2 years ago

Vezi situatia actuala din Sri Lanka. N-ai auzit prin mass-media de ea, dar e groasa rau de tor treaba p-acolo.

Catalinx
Catalinx
2 years ago

Ba am citit în mass-media de asta, dar mă interesează cam cat îi interesează pe Sri Lankezi pericolul Rusiei asupra valorilor societății democratice vestice.
Adică, mai puțin. Trăim într-o lume globală, dar fiecare se uită la factorii care au putere să îi influențeze modul în care trăiește el. Restul, ghinion.

Stropic
Stropic
2 years ago

Da stii ca posibil sa nu se excluda una pe alta.

Adica, se cumpara cam aceleasi cantitati de la rusia (deocamdata) la aceleasi preturi (in buzunarul rusiei).

cocacosmateoharie
cocacosmateoharie
2 years ago

Ce pleteeee, domnu’ 🙂

cocacosmateoharie
cocacosmateoharie
2 years ago

Mai, mai…chiar nu ma asteptam la o asa reactie! Cu cateva posturi in urma mentionasesi ca te-ai tuns si, raportandu-ma la experientele cu colega de apartament care zice ca a fost la coafor dar eu nu sesizez nimic schimbat la parul ei, am ‘aruncat’ o observatie, na, poate aiurea. Nici gand sa fac vreo referire la vremurile alea de kko, cu toate neajunsurile si lipsurile aferente, pe care le-am trait si eu. De cate ori nu mi-a cerut diriga sa ies si sa nu revin la scoala decat tuns regulamentar. Plm, pana acu’ 2-3 am purtat mereu plete…. Ca fapt… Read more »

Catalinx
Catalinx
2 years ago

Nu ma astept la incio scuza, niciodata, in general, nu numai cu privire la asta. Ti-am spus doar ce reactie imi trezeste. Nici nu m-ar interesa vreodata sa cenzurez gandurile cuiva, mai ales cu privire la un aspect monden. Presupun ca realizezi ca daca sunt lucruri pe care nu vreau sa le vad, sterg sau blochez comentariile, nu astept vreodata scuze. Cum ar fi sa astept asta si in ce scop as face-o? De altfel, mi se pare normal ca nu te asteptai la o asemenea reactie, majoritatea nu se asteapta, cred ca e absolut normala perspectiva lor si chiar… Read more »