Dorele!

Niciun email, nicio scrisoare prin poștă, nimic.

Vin niște români și  îmi pun gărdulețe de plastic prin fața porții. Știu că sunt români că îi aud vorbind între ei, cu șeful lor în engleză.

Îi întreb ce fac, in engleză, ca să nu ne găsim rude – sapă un șanț prin trotuar, că ei au treabă. Bă, dar poate vreau să ies cu mașina.

-No problem, boss, dăm noi gardul la o parte când vrei tu sa ieși.

Mă întorc la treaba mea, treaba mea e tot să sap, să muncă in sap. Dau ei vreo două picamere, dau și eu vreo două,  mi se taie netul .

-Dorele!

Să vezi că ăștia au dat în țeava de internet, tipic români!  Mă uit să văd ce pula mea fac.

Mă duc să vorbesc cu ei, dar nu am cu cine,că sunt departe , fac gălăgie și mă uit să văd ce e colacul ăla de cablu din care desfășoară. Fiberlink.

Aha , ăștia schimbă internetul. Îmi bagă gigabit, cred că, pe toată stradă.  Dar până bagă, scot. Taie.  Așa că ar trebui să am net mai bun, dar până o să am, nu o să mai am deloc.

Ar trebui să meargă repede. Poate . Că deja au îngropat fibrele până la ora asta . Site-ul Virgin deja zice că ei au terminat maintenanța și că totul trebuie să meargă în zonă.  Routerul meu crede altceva.

Bineînțeles că nu au anunțat lucrarea. Bine, vedeam pe drum că tot taie și bănuiam că ajung și la noi, dar na. Sunt cu muia? Sunt.

Acuma când public articolul ăsta consum internetul aiurea.  Nu mai scriu nimic . Nici nu pun poză! .

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Doru Vlad
Doru Vlad
1 year ago

Eu cred ca trebuie sa vorbești cu Dl. Musk!