Fashion  și prețuri pă UK/22

Aterizat prin centrul orașului să las un telefon la reparat, că întârzie niste prieteni la grătar. A dreacu de muncă, nu ne omoară dar ne fute viața tuturor. Nu e munca sunt aia care ne angajează.

Soția e pe la unii. Pe la unii prin magazin, nu așa. Cumva îmi aduc aminte că trebuie să îmi cumpăr o pereche de blugi sau  ceva de luat peste chiloți , că am tras două prin cur in ultimele 6 luni și nu am înlocuit cu nimica. 

Noroc că sunt langa mall și întru la rând prin magazine. Cu aceeași viteză cu care ies.

Bă, nicunii nu au prețurile afișate sau lipite cumva la blugii pe care îi vând. Nu am intrat la din aia super de lucși ,ci  la Levis ( deși sunt și ăștia scumpi pentru sarakia din sufletul meu ), CooperLee  și alții “New Looks”  , și la unii care păreau de clasa muncitoare, așa ca pentru mine.

Ghinion. Cum am intrat așa am plecat că eu nici nu probez dacă nu știu cât costă. Bine, poate nici dacă aflu nu mai probez, dar oricum nu cumpăr.

Acum 3 săptămâni eram într-un magazin CooperLee in Vâlcea, am văzut niște pantaloni pe la 430 de lei și mi-am zis “scump, dincolo era mai ieftin”. In fine, i-aș fi probat și cumpărat și așa scumpi, dar nu aveau micimea mea.

***

Am mai dat o tură și duminică la Next, cu relativ aceeași concluzie, deși ăștia aveau afișate preturile și nu erau mari. 25-35 de lire perechea de blugi.

Problema e că ăștia par să aibă doar haine pentru negri. Am văzut câțiva care probau . Nu vreau să sune rasist, dar eu mă îmbrac un pic mai altfel, mai pe altă modă, ca să zic așa. Ceva ce nu arată a gangsta.

In loc să mă îmbrac și eu pă moda dă Londra, acuma că sunt aici aproape de dă fașon, tot la turcaleții de la Colins o să ajung și anul ăsta, când am timp de asta. Tot din Romania îmi cumpăr haine.

E amuzant că din UK mi-am cumpărat haine doar de pe Amazon ( și când nu locuiam aici ) , cu excepția unora de business pe care nu le-am purtat niciodată – pandemia.

Și cred că mi-a cumpărat soția niste pijamale absolut oribile, dar le port că nu le văd când dorm.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Buruc
Buruc
1 year ago

Ciudat ca n ai gasit la Next, m&s care sunt magazine pt mase, saracii isi iau de la primark.
In ro de unde crezi ca vin produsele? Nu tot ‘de acolo’?

Catalinx
Catalinx
1 year ago

N-am fost la M&S. La next am gasit ce am spus. In 2018 aveau haine misto la Next pentru copii si mai ieftine decat in Romania. Zicea sotia ca nu prea mai e asa,d esi cred ca tot de acolo cumpara. In ceea ce ma priviste, nu am fost vreodata la Next in Romania, nu stiu ce haine au acolo – ce vad aici cam nu prea m-as imbraca cu ele.