Când  te-ai uitat la OTV și crezi că ai  atins fundul

Râd ocazional in barbă nu de emisiunile de tip Asia Express , Insula Iubirii și ce scălâmbăieli mai sunt pe la televiziunile din România ( a fost o decadă întreagă cred o emisiune “Noră pentru mă-ta” și “Schimb de muieri” sau ceva) , ci de faptul că erau oameni în familie și amici preocupați de ce se întâmplă acolo. Eh, sunt de la țară.

Pentru că plătim licență pentru televizor o căciulă de bani, stă deschis pe canalele alea free to air și unele emisiuni chiar mă fac să mă mai împiedic de el prin casă.

Dar acum mă așezai pe canapea să îmi citească copilul ceva , nu, nu de la televizor și era deschis pe o emisiune care bate orice decadență de la OTV sau Cacatos.

O emisiune cu niște distruși care se uită la televizor ( no shit ) la filme sau la alte emisiuni cu concursuri și au reacții la filmele și emisiunile alea; ia-o p-asta.

Aparent aia sunt celebrități, dar nu cunosc pe absolut nimeni ( și nici nu doresc ).

Acuma eram ediție specială “pride” deci scălâmbăielile sunt cu 50 de decibeli mai sus decât de obicei , dar orișicât.

Am salvat o bucată de laturi ca să dau și pe voi, nu știu dacă am drept de redifuzare, dar la cât costă licența pizdii, ar trebui să am, așa că am să presupun asta.

lături de lorzi

Nu îmi pun problema că cine se uită la așa ceva – aparent eu, evident, deci se găsește cineva. Problema e de ce pula mea să filmezi și să difuzezi asta; e cea mai mare pierdere de vreme nu să te uiți la așa ceva că poate ai luat legale esti încremenit și îți joacă cineva o festă, îți pune televizorul pe canalul ăsta când începe emisiunea și “na, Ilie, bagă trip, dacă îți plac sărurile de baie” , dar să produci . Ceva mai inutil decât să faci emisiunea asta nu îmi imaginez. Să te gândești că oamenii ăia sunt și plătiți e peste capacitatea mea de a înțelege.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Adi
Adi
1 year ago

Chestiile astea se fac pentru ca au un cost mic raportat la venituri care acopera costul. La fel ca decizia Amazon de a refuza sa primeasca inapoi articolele pe care vrei sa le returnezi, dar iti dau banii pe ele: cand matematica spune ca varianta D e mai ieftina, chiar daca suna idiot, o sa o aleaga pe aia.

Adi
Adi
1 year ago

Chiar si TVR are niste incasari si niste cheltuieli. Daca faci socoteala cat iti permiti sa platesti per ora de emisie (ca trebuie sa umpli cu ceva continut) si balariile alea te costa de 10 ori mai putin decat media, atunci merita.

In general astia care participa la asemenea emisiuni nu sunt platiti, vin ca sa isi faca vizibilitate. Te costa un cameraman sau 2, un moderator de mana a 3-a si curentul electric in studio. El cheapo la maxim. Garbage in, garbage out.

Doru Vlad
Doru Vlad
1 year ago

Băi ăla e show de show! Il stiau toți colegii mei britanici și unii dintre ei chiar se uitau la el! Era ăsta ăla cu ăia in pielea goala in care mai întâi se vedeau dezbrăcați și apoi aveau o întâlnire, încă unul in care câte un cuplu căuta ceva casă prin Spania. Plm marinari ce pretenții să ai! Ca și concluzie da se uită lumea.

n0p
n0p
1 year ago

peste tot e la fel. Toate tarile au show-uri de cacat pentru ca asta mananca populatia.
Ai insa in UK si chestii gen Mastermind, Eggheads, the chase, university challange, only connect, QI.
De astea cam stiu eu si ma mai uit pe youtube, dar show-uri de genul sunt “a dying breed”