Covid#22-5. Nu s-au putut gasi centre

Probabil din cauză că am dobandit dependență, dar și pentru că am făcut ultima doză în Decembrie – deci 7 luni, iar cazurile sunt pe val, mă uitam să fac doza următoare de vaccin, numero #5.

Am făcut repede în UK, că tot mă bântuiau ăia că să fac, că plc. Ăia știau că am doar 2, de aia.

Reacția standard, o noapte și următoarea zi am fost ca bătut cu blana. De menționat că doza 5 a fost Moderna, nu ăla noul, că apare în septembrie, tot vechituri. Nu-i bai. În România , la etatea mea nu m-aș fi putut la doza 4 – ăștia știu că am 3, pentru ei sunt complet.

Unul din copii a fost vaccinat în România cu o doză, în UK la fel. În România ăștia au luat la cunoștință doza 2, în UK au luat pula mea, le-am scris degeaba.

Zic că s-o duc la doză în România. E eligibilă la doza #3 pe site-ul de programare la vaccin, care e absolut inutil.

Atâta că s-au desființat centrele de vaccinare.

Se mai face vaccin la medicii de familie, care s-au înrolat în program și pot să țină vaccinuri din ăstea. O să-l întreb pe al meu când ajung. Ținând cont că locuim la comună probabil că nu.

Nu-i bai, că trag ăia din UK și de ea să facă doza 2 și o s-o duc acolo, la fel ca pe copilul cel mai mic.

Echipa care se ocupa de emiterea certificatelor de covid pentru cazul cand esti vaccinat in tara non-UE nu mai raspunde la mailuri, deci probabil s-a dizolvat si ea.

De unde și concluzia generală că nici coronavirusul nu mai e ce-a fost, mai e un copil mai mic nevaccinat, ca e antivaccinos si plange cand vede acu, dar vedem noi.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments