2. SereS – cinci stele cinstite , dar tot umblă cu șopârlica

Aci a luat soția, putea să fie și un hotel mai babau, vacanța ei, nu mă deranja, la mine merge și cu modestie.

De fapt mă așteptam să fie mai babau, că na, pă Bali, nu e chiar Riviera Franceză. Vrăjeală, au ăștia hoteluri de n-a văzut Nisa. Făcute cred că tot de și pentru francezi .

O problemă acuta și serioasă e că au fost închiși doi ani, majoritatea au deschis în iunie și se vede că sunt la inceput. Ăștia în schimb rulează.

Nu știu cât a costat, cred că mult, 250 de dolari pe noapte, sau ceva de genul, aproape ca în Mamaia la lux.

Așa e camera. Știi cum e, când arată mai lux și mai spațios decât dormitorul de la noi de acasă, n-am ce sa comentez.

Ar fi de comentat când baia e mai mare decât dormitorul meu din UK. Decât ăla mare, lol. Așa, la modul fac 3 poze să o cuprind.

Frumos, civilizat, ăstea, nu știu dacă am zis că ăștia le cam au cu estetica. Cu estetica frumosului, că cu aia a urâtului le am și eu, sunt șăf.

De-aia nici n-am ce să spun, că heităr cum sunt nu am de ce mă lega, așa că să trecem mai departe.

Aș putea s-o bag pe aia cu el drumul prea lung la baie, că te piși pe tine până ajungi, astea…

In fine, am căutat cusururi in alte părți, cum ar fi că era apa prea rece in piscina camerei, să fi avut un 22-23 de grade așa. Pai se poate? In fine , nici de aia nu pot să zic nimic că de fapt era mișto să te răcorești când erau 27-28 de grade afară și cam umed. Te cam trezeai așa și asta era singurul scop al unei piscine așa mici.

Deși unii comandau mâncare plutitoare sa ia micul dejun, cina sau prânzul pe un pat plutitor in piscină. Habar nu am de ce ai vrea asta, dar eu sunt și sărac și de la țară și unele lucruri de orașeni boieroși nu le înțeleg. Eu nici în pat nu pot sa iau micul dejun că mi-o aduc aminte pe mama cu “nu mânca în pat, că faci firimituri! Treci la masă că nu se ești animal.” No, ăștia fac un titlu de lux din treaba asta pe la hoteluri.

Poate cea mai mișto piscină a astora e una cu apa de izvor, adică fără clor, care curge și tot curge și nu e mare sau adâncă, mai mult o cadă imensă, dar când nu e multă lume, cum eram acuma doar noi 2 , apa nu foarte rece, mai caldă decât aia din cameră, vederea e bestială.

Au și piscină din aia “infinită”, două din alea, ca să și înoti gen dacă ai poftă, sau să pui pe Instagram, deși asta cred că rupe instagramul in doua, am niste poze mișto cu soția dar mă uit doar eu la ele, la fel și la alea cu mine, cel mai mișto e ce vezi tu când te bălăcești, nu ce văd alții.

Prea mișto, prea ca la țară.

Ai ce face prin hotel, dacă ești melc și nu ai poftă să miști curul. Au Spa, ar fi stat soția numai la ăia la masaje – atâta că mai erau ocupați și cu alți turiști și că mai voia să facă și alte activități că altfel nu cred că o mai vedeam.

Au sala de sport, nu știu cine, presupun oameni mai preocupați decât mine de cum arată și pentru care no pain , no gain înseamnă altceva decât să muncești și ziua și noaptea. Au și ceva aplecătoare unde să îți pui covorul de yoga, am și văzut-o pe o tanti contorsionată pe acolo, ăștia sunt pe sănătate , pe wellbeing.

Turiștii sunt australieni ( e aproape), italieni și francezi, am auzit un Arvind cu grai de norsemen și pe gagică-sa care după vorba după port era nemțoaică. In mod normal ăștia așteptau mulți chinezi, dar ăștia sunt închiși în casă acum și e cam lejer pe insulă. Cred că de aia a și putut soția rezerva hotelul cu așa puțin timp în avans ( vreo două luni ).

Am socotit că au în total vreo 80 de camere și vile, deci spatiu de 160 de turiști, in mare. Mai vin familii , poate mai mult, dar în jurul numărului ăstuia, până în 200 de clienți, ceea ce nu e rău, nu te calci pe bătături.

Așa, de ce umblă cu șopârlica?

Pai cu toate 5 stelele lor, ei se laudă că sunt aproape de natură și îți spun să închizi bine ușa și plasele de țânțari că mai intră una alta. Eu le-am cam închis dar geko asta cred că e de-al casei că tot sejurul a stat pe perete și nu a fost chip să vrea să plece. Dar nu asta e problema cât că stătea acolo degeaba, că mai intra o muscă , un țânțar și asta nimic. Păi, bă, nene, nici șopârlele nu mai sunt ce erau. Toată lumea o arde doar pe imagine?

Nu mai am poza aia…

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments