După vorbă după port, va trollez și eu cum pot

Tot ne confundă lumea că am fi italieni, nu știu de ce , vaffanculo a tutti. Din toate națiile mă deranjează al doilea cel mai tare când străinii cred că aș fi italian. Cel mai tare mă deranjează când se prind că sunt român, dar na. Nu, nu mă deranjează că sunt român, dar dacă mă asociază cineva cu românii, nu mă asociază cu academicienii români.

Acuma, să fiu sincer, prea multe opțiuni n-am, că ne mai încurcă lumea că am fi francezi uneori, alteori pe mine singur c-aș fi evreu, când văd cum îmi tremură mâna pe bani, cu soția și fetele nu, că n-au evreicele fizionomii din astea. Ăștia de aici nu, da’ nici fizic de nemți nu prea avem, iar nordici cu atât mai puțin , că ăștia n-au nici părul creț, nici sub 1 metru 80 . Așa că asta e.

Sunt mulți turiști italieni și e rezonabil să fiu luat drept unul. Mai ales când mă așez la masa unui local care servește paste, pizza, astea.

Până să îi întreb pe localnici de ce cred ei asta despre mine, îmi zic ei că “știți, v-am văzut cu șapca…” dată dracu’ asta, parcă văd că o pierd p-aici. Și cum nu umblu în șosete și șlapi și nici beat pe stradă ziua, in mod sigur nu mă iau drept britanic.

Bine atuncea, vreau și eu o pizza cu ananas dacă se poate și un pahar de vin alb cu un cub de gheață, si prego.

Și un un espresso cu lapte. De fapt, asta altă poveste.

Ma per che? Per c-așa vrea mușchiul meu de oltean sadea, neam de troli de sub podul de peste Olt.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Stropic
Stropic
1 year ago

Da ce ai vrea sa creada lumea ca esti? :)))

ala
ala
1 year ago

Zi merci ca nu te iau de moldovean.