Tablouri cu șaorme și culori

În sfârșit, aștept răbdător, dar nu mai aveam nici de aia prea multă, in sala celor de la Mesopotamia din AFI după o șaorma cinstită; două că vrea și copilul.

Mesopotamia AFI

Vine și mâncăm 2 inși cu 4 guri, doar ca să ne certe soția că ce mâncăm așa, că de ce nu ne-am luat la farfurie, că dacă nu era soția mea o și goneam de la masă. Nu de alta da’ știi cum e olteanul, întâi te ceartă și pe urmă îți cere.

Mă simt totuși împlinit, pohta ce-am pohtit, sau cum se spune.

***

Încercasem in drum spre vacanță o șaormă in Qatar, din care ideea principală a fost prețul, căcalitatea a lăsat mult de dorit.

Plecat încă din Anglia fiert pe shaormă am găsit un Istanbul Kebab tocmai la capătul pământului în Gili Trawangan.

După ce am mâncat numai chestii mișto și o duceam eu chiar bine , cred că nu trebuia să mănânc și o șaormă. Trebuia să le las asta oamenilor care poate nu au buget de restaurant. Dar eu sunt ca un câine. Pot să mănânc cea mai bună mâncare, dacă trec pe lângă un căcat care miroase frumos, dau cu botul in el.

Nu numai că era lipia arsă, cum se vede in poză, dar nici gustul nu era extraordinar.

Trebuia să trec peste, dar mi-a fost cu neputință. Nu-i bai, am mai poftit și la un cheesecake cu limete care nu părea foarte proaspăt, nu mă întrebați de ce, că nu am un răspuns și s-a rezolvat. In vreo 3 zile cu furazolidon și smecta. Că poate să fie vacanța oricât de frumoasă, simt eu nevoia să mă….

De asta, cand am sosit în sfârșit în București eram croit pe șaormă.

7 Replies to “Tablouri cu șaorme și culori”

  1. @Stropic, sunt destul de multe shaormarii, dar majoritatea nu-s romanesti si astia nu-s pe gusturile romanilor. Posibil prin Londra sa fie si ceva deschis de vreun roman, habar n-am , dar eu sunt intr-un oras relativ mic.

  2. Nope. Am slabit mancand putin. Beau cam multe cafele si mananc compulsiv cand lucrez la calculator, cam asta-i problema mea. Altfel mi-e foame ceva gen 1 data pe zi si nici atunci nu simt nevoia sa ma rostogolesc daca nu am creierii fututi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.