Cre’că iar rămân cu onoarea nereperată, de data asta, Blue Air

Adevărul zice că bluier suspendă toate cursele că le-au blocat / poprit ministerul mediului toate conturile.

Anterior, eu am primit un mail de la ei, fără legătură cu speța și atunci credeam că e ghinion, acuma am sentimente amestecate.

Mailul ăsta era pe 21 august și m-am îngrijorat doar moderat. În sensul că am făcut altă rezervare cu British și am intrat la ei sa solicit rambursarea biletului, că nu am ce face cu ora lor. Problema era ( atunci) că pe site făceau doar rambursarea în walletul din contul de BlueAir. Iar eu, cu o usoara neincredere, I-am contactat pe suport pentru ca să.

Acuma, că li s-au poprit toate conturile și li s-au blocat operațiunile, mă gândesc că problema e un pic mai delicată, delicatesă în valoare de vreo 250 de lire.

De cerut banii în portofelul BlueAir mă gândesc că nu prea are rost dacă nu mai zboară, că nu știu ce pot să fac cu banii, poate să cumpăr semințe din magazinul Bluier Shop, sau ceva.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Mad
Mad
1 year ago

Dar cu banii din walletul ala nu poti rezerva(cu BlueAir) pt Belgrad, Praga sau ceva aproape de RO si de acolo ori alt avion sau tren( ca sa nu pierzi suma] ?
Cu trenul ajungi chiar la tine acasa fara sa treci prin Buc.
La o data la care nu esti stresat de timp.

Catalinx
Catalinx
1 year ago

Nu.mai.zboară.Nicăieri.

Mad
Mad
1 year ago

⊙ ﹏ ⊙
un mic scurtcircuit in sinapsele mele; degeaba am citit ca nu percutam ca e a noastra ( abia cand ai raspuns am realizat)

buntzi
buntzi
1 year ago

Io cred că onoarea aia era nerepArată, nu nerepErată