Se pare ca Simon are dreptate si poliția îi face imagine

Pentru că instituțiile statului sunt pline de incompetenți, lipsite de digitalizare si de cozi de topor care judecă că e bine să lase lucrurile așa la gri, să poată aplica abuzuri sub titlul necunoașterii cu exactitate a situației de fapt.

Problema e că ne fiind un pulică, ci un reprezentat ales al populației, care se străduiește să arată că concurența / serviciile – guvernul – etc , îi pun bețe în roate și vor terfelirea imaginii lui publice.

Cu situații de genul asta la care poliția își aduce concursul, punctând cu brio incompetența, omul ăsta reușește să-și facă capital de imagine .

Na.

Deci puliția ”l-a înștiințat” la ultima adresă pe care or fi avut-o ei, ăsta nu mai locuia acolo, clasic, a venit înapoi plicul cu mențiunea de lipsă livrare, p-ăștia i-a durut în pulă, au dat-o ando suspendare.

Mai mult decât atât, parchetul a clasat dosarul , a cărui speță reprezenta justificarea reținerii permisului, dar măsura n-a fost radiată, deși nici nu trebuia începută în primul rând.

Incompetență de la A la Z, dublată de abuz bazat pe incompetență. Normal că arestezi / reții suspectul , nu te lămurești mai întâi dacă ce faci tu e OK.

În mod normal ar trebui să fie niște demiteri din funcție și aici, nu la tablagii, la management, că ăstea sunt probleme instituționale.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments