Revolut Ultra – un teasing care pe mine nu mă prinde

Le fac rușilor ăstora reclamă moca, sau anti.

Pentru că sunt abonat la planul lor dă metal, fer, sau cum ii zice, ultimul și cel mai scump care este, și că am avut și card dă fier, da’ l-am pierdut, mi-au dat invitație la alt plan care se lansează acum.

Ultra, cel mai ultra care este.

Am primit invitație să mă așez la coadă ( join alour waiting list ), că se lansează în 2023 și presupun că vor ăștia să stea lumea aliniată la ușă la ei ei ca la tigăi de Black Friday

Cică fac ei un card și mai premium decât ăla de metal.

Am priceput foarte puține lucruri despre ce însemnă planul ăsta al lor, nu știu dacă pentru că nu vor să spună ce o sa fie, sau încă nu au definitivat și vor să vadă dacă sunt căscăi care nu se suferă doar cu metal și vor să se diferențieze și mai tare . Ce e clar e treaba aia cu cash ack 5% in prima lună, care nu e neapărat rea.

World class travel nu știu ce însemnă, next level investing m-ar interesa un pic. Nu, nu cripto, cu comodities. Nu, nu haur, altele, le știu doar eu și nu vi le spui și vouă, sau nu acuma oricum. Nu de frică că îmi furați ideea și vă îmbogățiți înaintea mea, ci ca să nu mă fac de râs când mi-o iau în barbă, e mai safe să vă spun poveste pe urmă.

Bucata de priority member service e fix snobism și reprioritizare cu ridicarea nivelului de paywall.

Nu, nu știu cât o să coste și nu, nu m-am trecut pe foaie la coadă, o dată că nu mă impresionează pozitiv îndeajuns, și a doua oară că eu nu dau sign up la ceva ce nu știu cât o să coste.

De fapt, îmi creează doar un sentiment de dezgust. Pai cum vine asta. Sunt metal , planul cel mai șmecherit, cu card VISA Infinit și coaiele din granit, iar acum îmi spun ăștia că de la anul din primăvară o să mă degradeze, că o să îi pună pe alții un nivel mai sus.

Păi? Ce facem aici?

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments