Top târguri de Crăciun ( pe care le-am vizitat eu ) 2022: Nurnberg

Locul 2 , sau 1 , depinde pe cine intrebi.

Mie îmi plac nemții , nu musai mai mult decât francezii, dar dacă la ei sunt doar 0 grade sau -1 , versus -8 , atunci clar mai mult, că e clar că sunt mai calzi decât francezii, nu știu cine a zis invers.

Eram în trecere și am făcut un popas fix într-o parcare din centrul orașului de unde am luat-o la pas un pic să vedem și noi Dunărea lor și covercile .

Orașul pare frumușel, pe gustul meu așa, și cu zonă veche și cu centru modern și cu case clasice nemțești mai încolo așa.

Târgul era plin de lume – deh, duminică seara, cu privire la produse a cam fost și cel mai mișto , cu produse clasice nemțești și puține chinezării; jocuri de inteligență pentru copii din lemn și metal, astea sunt clasice prin targurile de Crăciun din Germanistan, niste păpușoaie de ale lor, wurști de vreo trei feluri, vin fiert clasic cu scorțișoară, eram cu mașina că m-aș fi înfipt la un pahar, că mirosea bine.

Germanii par să fii inventat târgurile ăstea , sau mai degrabă m-am obișnuit eu cu ele că am fost in deceniul trecut, ce bătrân sunt , taică, vreo 3 ani in perioada premergătoare Crăciunului pe la târgurile lor.

Mie mi-a plăcut cel mai mult. Copiii, soția, au păreri împărțite.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0040
0040
1 year ago

Craiova & CJ unde le-ai baga prin topul asta?