Ce urăsc mai tare…aho..aho

E că nu a timp niciodată să termin viața asta și sunt mereu pe fugă.

Și când oi muri , o să îi spui popii să dea mai repede cu cădelnița și să taie slujba mai scurtă, îi las eu bani de niște acatiste mai acătării, că sunt așteptat și mă grăbesc , că am treabă și pe lumea ailaltă ,n-am timp s-o lălăie el cum e obiceiul.

Acuma aveam de scanat niste bonuri și facturi că se termin anul și mâine se face 10 și începe contabila să mă umple de kind remindere pentru documentele de pe decembrie.

Și am eu multifuncționala mea profesională , aicișea la țară, o țiu la tata, că mai face și el o copie de buletin , o aia, care taie lemne, bate cuie, fute in cur și dă la muie,inclusiv în rețea, dar cu scanatul are mici probleme, că scanează doar pe anumite formate de stickuri USB, nu țin niciodată minte care, sau pe calculator cu o versiune de java care nu mai există de 7 ani . Sau pe FTP pe care nu l-am configurat, sau e mail, care google nu mă mai lasă și nu l-am configurat pe Hotmail că nu am avut timp.

Și iau un stick cu Windows pe el sa pun pe lângă. Eroare , să îl scot d-acia că nu îl citește. Bag pula in el de Windows formatez extFAT îl bag la loc, eroare. Cred că era NTFS. Eroare. Baaag pula,vine anul nou, bă.

Nu , nu pot să fac poze cu telefonul, că am mototolit rău hârtiile alea in buzunar și stau apretate doar in scanner, de aia.

Setez serverul ăla de mail pe hotzmail, aproape merge, atâta că vrea să printeze o foaie de status că nu știu ce și taman acum a ajuns și cartușul de negru la fix 0 foi. Alerta de două luni . I-am zis lui frate-meu să îl încarce cu 4000 de foi. In fine. Mai am unul, desfac imprimanta , îl pun pe ăla , o închid la loc, ACUMA HAI, SCANEAZĂ, futu-ți morții tăi de imprimantă profesională. Se blochează și nu mai face nimic că EROARE, TREBUIE înlocuit rezervorul de tonner reciclat. Să îl înlocuiască mă-ta pe ăla, că de unde să iau unul pe 32 decembrie seara.

Mă uit la instrucțiuni, măcar să îl scot de acolo. Merg la tata și întreb unde pot să îi fac niste poluare – uite, colo in punga aia , că îl dăm la gunoi – așa, tata, brava, fix așa făceam și eu , băga-mi-aș pula în ea de planetă plinay de proști că trebuie să îmi fuți toate erorile când te apucă și să nu mă lași să fac ce am de făcut. Îl golesc in punga, curge tot pe jos că e punga spartă, și pe bocancii mei. Care erau maro, acuma unul e negru, dar nu se vede , că e noapte. Mâine!

Se făcu jumătate de oră de când plecai sa scanez 2 pagini până reuși și motivul pentru care cumpăr scule profesionale e că nu am poftă, viața mea, de căcaturi înlănțuite. Vreau să apas un buton și să meargă. Vreau să știu de dinainte când trebuie să înlocuiesc un lucru, nu vreau să aștept să se umple sau să se golească și după aia să nu mai meargă. Uite așa intru cu gura plină de muie în noul an.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Petrescu Valentin Viorel
Petrescu Valentin Viorel
1 year ago

Dacă e un pic mai bătrână imprimanta, e posibil să accepte USB formatat pe FAT32.

Catalinx
Catalinx
1 year ago

In teorie, da. In practică nu a mers și mi-a fost lene sa merg să caut stickul deja formatat care stiu că a mers.

hiqued
hiqued
1 year ago

Sunt multumit de o multifunctionala Epson cu CISS. e de vreo 2 ani, abia acum trebuie sa bag cerneala in negru, si am scos cate ceva la ea. Luasem Canon si l-am dat retur, ca pe Mac nu avea drivere decat pentru versiunea ante-anterioara de OS.
Plm, ochelari mai buni pentru fineprint cand iti spune “compatibil cu ….:”.

kd-
kd-
1 year ago

Am 3 Canon 6xx, 7xx si singurul criteriu pentru care le-am luat a fost sa faca scan fata verso prin feeder si atat. Altfel da, rupe la cost cand cumperi cartuse originale, dar nu am avut probleme in 6 ani cu ele. Cea de acasa a zis ca isi baga picioarele in tutunul din birou si dupa 5 ani a trebuit s-o duc la curatat. Arata mai rau ca un tavan de birt. 180 de lei mai tarziu e curata ca lacrima si merge ca in prima zi.