La anu…

La anu fac și eu o vârstă și o să fiu om serios. Asta așa cândva, nu chiar la anu’.

Nu ar fi grabă , dar 23 e numărul meu norocos și cum îmbătrânesc nu prea mai am multe șanse la un ’23 așa că cam e grabă și vreau un an mai bun cu mult decât anul ăsta.

Nu ar trebui să fie greu că anul ăsta am făcut mai puțin decât în pandemie. M-am plimbat cam mult, plm. O să dau vina pe soție, o dată că de aia m-am însurat și a doua că a fost anul ei de vacanță.

Am trecut prin 12 țări ( in afară de țările gazdă) din care am vizitat chestii prin 7 ( cu copiii în 6), ceea ce e OK dar doar pe un plan.

Nu e că am dus-o rău, tot am ceva bani in poznar la final de an, muncă de nu se mai termină și un pic un pic am dat înainte, dar prea pic , că nu o să trăiesc o veșnicie.

Anul viitor nu vreau nimic de la mine, n-am nicio pretenție, o să cer doar de la alții. M-am saturat de “vreau mai mult de la mine” și de alții să îmi spună că vor mai mult de la mine. Anul ăsta vreau eu mai mult de la toți. E rândul meu. Care nu va convine o să deschid o cutie de reclamații, să am ce arde la iarnă, că lemnele presupun că nu se ieftinesc.

Anul ăsta o să ascult mai puțin și o să vorbesc mai mult, cui nu-i convine ghinion.

Anul ăsta am acceptat prelungiți de contracte fără măriri de rată, am acceptat și să mi se spună clar că nu se mărește nimic , acolo unde am cerut. E OK, anul care vine e timpul să rup legături și amiciții , e timpul să vânez din nou bani, vreau să fiu mai rău. “De Crăciun fii mai bun” se termină în seara asta, la anul e închis.

O să mă gândesc și la alții, la cum să îi fac eu pe alții să facă lucruri pentru mine și să mă plătească mai mult pentru lucrurile pe care le fac eu pentru ei.

Cum ar veni, aia care mă știu de băiat bun, la anu’ să își caute alt fraier.

Hăăi, hăi!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Alex2
Alex2
1 year ago

Ce bine și simplu ar fi dacă tot ce ne propunem, chiar să se și întâmple…