Filme: Avatar, învierea lu’ Quaritch

Am fost mai mult să îi dau banii lu’ Cameron, că a muncit cinstit omul, fără așteptări, că am citit comentarii, că slab că pula mea.

Nici primul film nu a fost fantastic, a avut doar o poveste consistentă, pe clasic, cu rețeta de basm, că basm este, nu altceva, iar nenea e un fel de Petre Ispirescu pă cinematografie cu 3D și astea.

Desenează bine universuri și povești. După atâta amar de vreme imaginile nu mai au glamul de acum 12 ani. Că asta e singura bubă, a întârziat prea mult. Putea să facă un sequel bombă în 2012-13 și să ia toți banii atunci . Eram jurați și ne uitam toți la 3. Și așa mă uit.

Treaba e că mi se pare un film mișto pentru copii. La asta nu m-am gândit anterior.

Și nu e că sunt eu fan , sau că sunt eu copil bătrân ( sunt ) , e că mesajele și “pildele” sunt ușurele și nu chiar rele.

Partea care te lovește la ureche e că filmul, la fel că primul, îi prezintă pe oameni ( specia) ca fiind ăia răi și cam proști. Ceea ce nu e neapărat o ipoteză departe de realitate suntem o societate unde evoluția a șuntat un pic din inteligența individuală, iar aia de grup nu pot să nu observ că a evoluat având un “trăit” de malițiozitate.

Filmul nu o să ia, cred, niciun mare premiu, dar nu sunt sigur că nici nu prea au ieșit cine știe ce pe finalul anului trecut, dar nu știu sigur, poate le-am ratat eu.

Pe primul care zice că e un film de căcat, nașpa , etc, îl aprob și îl rog să își reînnoiască abonamentul la Netflix. Eu mă pregătesc să îl închid iar.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Alex2
Alex2
1 year ago

L am văzut săptămâna trecută
A fost ok.
Mi a rămas un gust plăcut. L as mai revedea.
Au fost 3h palpitante.

alex
alex
1 year ago
Dan
Dan
1 year ago

Am renuntat sa ma mai uit la filme mai noi de 2015.
Pur si simplu am obosit sa vad cioroi eroi si femei luptatoare.

Catalinx
Catalinx
1 year ago

Lumea se schimba. Filmele-s doar parte din asta si-s usor de evitat pe principiul “daca nu-mi place nu ma uit”. Restul e mai dificil, ca nu poti trai cu ochii inchisi.