Ultrascurt: Imobiliare și sfaturi inutile

Tot din Hotnews. Niste sfaturi complet inutile – gen cum să nu te pacalească dezvoltatorii imobiliari, probabil dacă ești orb. Pe de altă parte e mișto să dai sfaturi despre cum să nu fii păcălit acuma când nu prea cumpără nimeni, aha. Băgați, bă , reclamă, băgați, că zicem nasoale, hai. Știți melodia aia cu iarna?

Iar n-am bani, și ninge afarăăăă…

Ghinion.

România nu e pe tiparul vest european, ”la noi”, treaba merge, economia duduie, doar oamenii n-au bani, etern și fascinant.

Problema e la dobânzi. Aia. Nu zic că-i rău, nu zic că-i bine, zic că fără bani și cu o piață de chirii relativ timidă, apetitul investițional e spre zero iar cine are ține, cine n-are, își permite mai puțin.

3 Replies to “Ultrascurt: Imobiliare și sfaturi inutile”

  1. Esti tu prea nerabdator. Doar nu crezi ca cine are casa de vandut zice, aaa, pai daca au decretat astia criza atunci ia sa scad eu 30% din pret, ca doar trebuie sa dau moda.
    Dureaza treburile astea, ca nu e US, sau Romania tranzitiei. E un pic de rezilienta pe aici. Eu ce vad e un numar de case nevandute, iar asta e suficient. Aka daca nu se imbunatatesc dobanzile sa isi mai poata permite acelasi numar de oameni acelasi sume creditate o sa se lase usor in jos preturile.

  2. am vazut eu o casa, in sensul ca fizic, era pusa la 285k cand am vazut-o eu de vreo 2 luni asa, acuma e 250k. n-o iau nici la 200k, ca e mica, dar se mai taie din pretentii incet-incet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.