Ultrascurt: Imobiliare și sfaturi inutile

Tot din Hotnews. Niste sfaturi complet inutile – gen cum să nu te pacalească dezvoltatorii imobiliari, probabil dacă ești orb. Pe de altă parte e mișto să dai sfaturi despre cum să nu fii păcălit acuma când nu prea cumpără nimeni, aha. Băgați, bă , reclamă, băgați, că zicem nasoale, hai. Știți melodia aia cu iarna?

Iar n-am bani, și ninge afarăăăă…

Ghinion.

România nu e pe tiparul vest european, ”la noi”, treaba merge, economia duduie, doar oamenii n-au bani, etern și fascinant.

Problema e la dobânzi. Aia. Nu zic că-i rău, nu zic că-i bine, zic că fără bani și cu o piață de chirii relativ timidă, apetitul investițional e spre zero iar cine are ține, cine n-are, își permite mai puțin.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Buruc
Buruc
1 year ago

Prin uk au sarit dobanzile dar nu vad vreo modificare la preturi. In anunturi la case nevandute pe la 200-250k sint cam aceleasi preturi sau minus 10k. Fata de cat s au umflat in ultimii ani, nesemnificativ

Cate gauri atatea previxiuni
https://www.reuters.com/world/uk/uk-house-prices-set-15-drop-nomura-predicts-2023-01-12/

Doar in romania totul creste, s a mai dat filmul asta ‘la noi nu e criza’. Un soi de teambuilding care se termina mai prost.

Fery
Fery
1 year ago

am vazut eu o casa, in sensul ca fizic, era pusa la 285k cand am vazut-o eu de vreo 2 luni asa, acuma e 250k. n-o iau nici la 200k, ca e mica, dar se mai taie din pretentii incet-incet.