Fake și Gay

Nu vreau să le pun ălora site-ul în titlu nici numele partidului.  Nici link.

Partidul ăla modern , sau de securiști moderni, nu știu sigur, aia care “au câștigat” alegerile și au sărit în opoziție după câteva perechi de palme de la “aliații” lor.

Au făcut ei un site pe care cer suportul populației ca să îl demită pe Bode, ministrul de interne.

Băi, pentru ce contează, nu e nimic în neregulă cu asta, nu știu ce eficiență arez dar foarte bine.

Nenea ăla e destul de shady , asupra ministerului de interne încă planează suspiciuni, încă par a fi oameni de paie și nu știi care de la ce servicii e păpușarul ăla mare.

Dacă vreți dați like and subscribe la petiția ălora nu-mi pasă, dar are sens.

Însă eu am aflat asta de pe Facebook pe unde se propagă un articol despre cum sunt ei oprimați și cum au fost atacați cu DDOS și brute force de pe adrese IP mascate, imediat ce au lansat site-ul.

O poză mai mare.

Acuma, eu nu sunt expert in securitate, nici nu trebuie.

Una la mână, site-ul ălora merge OK. A doua , poza de mai sus nu poate fi DDOS. Eu sunt un amator la astea, dar dacă piș un DDOS o să fie mai multe decât poți încăpea într-un ecran într-o secundă.

Iar dacă vorbim de brute force attempts pe SSH, pai ăstea sunt pe tot internetul – deschide orice IP pe portul 22 și o să îl probeze toți indienii și chinezii din lume.

La unele servere un pic mai sensibile ( că nu am eu servere sensibile de-adevăratelea) nici nu e portul ăla deschis.

Îl doare in pulă pe Bode de site-ul lor de petiții, lol, dar mi-e scârbă când vii cu propagandă din ăsta ieftină gen “ia uite, ne pun ăștia pumnul în gură” , lucru care nu zic că nu se poate întâmpla, dar nu vii în pula mea să pui niste trivialități drept “probe”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Stropic
Stropic
1 year ago

Mincinosul striga mincinosul? :)))

Habar nu am cine e bode, doar vag ca e ministru, dar faptul ca cel mai rau lucru pe care vad ca il pot spune de el e ca a plagiat la doctorat il face simpatic :)))

Eu sincera sa fiu as incerca ca jurnalist sa gasesc o teza ne-plagiata scrisa in romania. Adica da, nu putem fi toti nash, dar cred ca 99% sunt plagiate, ca toate au traduceri si reformulari.

Vad ca inchiderea universitatii nu o cere nimeni, cine stie, se gandesc ca poate au nevoie si ei de un doctorat candva….