Metro: Nu mai pot să plătesc nimic din online banking

De 1 an cred ca nu mai pot să fac nicio plată , bă, niciuna niciuna din onlinebankingul alora de la Metro, către un beneficiar nou.

Au ei un sistem sigur-sigur, cu parola si SMS de fiecare dată când adaugi beneficiarul. După care, 2 din 3 beneficiari zice că n-a mers, să suni la relații cu clienții că ți-l adaugă ei.

Acuma voiam să-i adaug pe ăștia și n-a mers. Ăștia sunt ANAF-ul UK-ului, băi nene. Și nu mă lasă să-mi plătesc taxele. Culmea e ca I-AM AVUT ADĂUGAȚI, CĂ AM MAI PLĂTIT TAXE ÎN ȚARA ASTA. Nu știu unde pula mea au dispărut, să-i trăznească…

Ieri n-am putut plăti o inspecție la un boiler. Am putut să adaug beneficiarul din telefon. Ăia aveau cont tot la MetroBank și sunt companie, zic eu, cât de cât reputabilă, nu 3 lulele , 3 surcele Ltd.

Am sunat la ei să mă întrebe dacă sunt sigur că nu mă fraudează ăia. Au cont la ei de peste un an, că le-am mai plătit o factură ( din Revolut) anul trecut. Nu mai pot da ochii peste cap mai mult, că-mi crapă baierele la ei.

Cu cardul pot plăti ce vrea pula mea, dar dacă e să fac un transfer – KONTROOOOL. Coaaie.

Bă, știi care e chestia? Nici nu țin bani mulț în contul ăla, ceva gen 2-3000 de lire, de buzunar. Ce pula mea să-mi fure, mă, că cel mai mare hoț e inflația, m-a furat anul trecut de m-a spart, nu i-am văzut pe ăștia să aibă ceva măsuri de protecție împotriva inflației.

Muie Metro.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Fery
Fery
1 year ago

hmrc poti plati si cu cardul direct pe site daca ai cont la gov.uk

Catalinx
Catalinx
1 year ago

Stiu, ca asa am platit, la urma.

Doru Vlad
Doru Vlad
1 year ago

Minți! Livaiu zicea acum ceva timp ca sistemul bancar britanic e the shit si Metro e moțul. Nu are cum Livaiu să vorbească așa prostii l, el le știe pe toate!

Catalinx
Catalinx
1 year ago

Are si el dreptatea lui. Metro chiar e moțul, iar sistemul bancar britanic e de cacat. Luate separat cam așa e. La Metro transferurile se fac instant și nu ai nevoie să ieși din casă să rezolvi chestii. Managementul merge din aplicația de mobil, aș putea să zic că la unele aspecte mai repede și mai bine decât din aplicația online. Au și ei fixurile lor cu securitatea antifraudă, iar implementarea e cam birocrată și suge. Mai au unele fixuri cu parola la logarea pe calculator, îți vine să-i bați cu pijamaua udă. Altfel – transferuri bancare instant, treaba merge… Read more »