Incepe sezonul devreme #decriza

M-a contactat un pretin deunăzi, că hai, când începem sezonul. Ce să începem, că eu tocmai tăiasem bucăți grătarul care a ținut, ce e drept vreo 3 ani și jumătate, să-l dau la reciclat, că și-a terminat stagiul, mai exact era găurit ciur, grătarul in sine, pe care se pune carnea, nu prea se mai putea curăța corect, era ars și acela, asta e 70 de lire / timpul ăsta nu e așa mult.

Așa că am plecat eu atuncea la treaba mea , care treaba mea era tot aia, dar în țara aia unde am făcut treaba cu mâna mea, din cărămidă – altceva. Pe asfințit, pe un vânt care te lua cu totul a mers, cu două excepții. Trebuie să construiesc o masă pe sistem, să pun chestii. Sau un foișor, cum i se spune acuma la aplecătoare.

Drept care m-am gândit să iau unul consumabil la fel în UK, dar după aia m-am răzgândit că mi-am adus aminte problemele ăluia, anume că era făcut dintr-un fel de tablă de dacă strănutai înspre ea se îndoia și era greu de tras pe roți că ieșeau șuruburile de peste tot și ajunsesem să îl leg cu șoricei.

Așa că am luat altul, mai scump, aproape dublu 120 de lire, făcut de o companie locală mai cu simț de răspundere. Cu instrucțiuni de montaj cam simple, e drept că și aici bătea un vânt de mă făcea fanion și nici eu nu aveam cea mai bună răbdare, dar cu sârguință am reușit să hrentuiesc un filet, așa de nou.

Dar cu ajutor prietenesc l-am pus pe picioare și l-am inaugurat și pe ploaie și pe vânt, că nu avem fițe din astea de vreme, dacă suntem în UK – aia e.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
hiqued
hiqued
1 year ago

Gratar aproape identic (la mine gratarul e din fonta, si parca mai gros), marca Landman, luat din Dedeman acum vreo 8-9 ani cu vreo 800 RON. Inca tine.
Sa-l abuzezi sanatos, pari cam anemic. Se vede copilul plecat de acasa printre straini 🙂
#nimicnuingrasacamancareadelamama

Catalinx
Catalinx
1 year ago

Noo, in niciun caz aproape identic – poate doar seamana estetic. Le stiu pe alea Landman, sunt din alta clasa, mai de calitate decat ce am cumparat eu si sunt vreo 300-350 de lire acum ( catre 2000 de lei, daca nu mai bine, in Romania); 800 lei e pret de acu 9 ani, evident.

Buruc
Buruc
1 year ago

Pofta buna. Yammy Carnaciorii aia sunt de plescoi ?

Buruc
Buruc
1 year ago

Fara legatura, mi a adus aminte de asta
https://youtu.be/q4yXH7hz4LU

Catalinx
Catalinx
1 year ago

Pofta buna. Yammy Carnaciorii aia sunt de plescoi ?

De Luton. E ceva carmangerie care produce pe specific romanesc p-acolo: mici proaspeti si carnaciori din aia.

P-aia cu Tudorica Gheorghe n-o stiam.

Buruc
Buruc
1 year ago

Arata f bine. Eu mai iau salata de boeuf de la polonezi.

cocacosmateoharie
cocacosmateoharie
1 year ago

@Buruc:
Si eu iau Fanta marocana si tigari de la kurzi.
/s

Buruc
Buruc
1 year ago

Daca matale bagi carnati cu Fanta … #respect