Running out of friends. Treaba e ca

Treaba e ca

A inceput sezonul de somn.

Mi-am platit si taxa de pescuit inca de la inceputul anului, dar treaba e ca am uitat chitanta prin masina a veche si nu se mai gaseste . Eh , vad eu .

Asta  ar fi cum ar fi, cand toata lumea braconeaza cu kilometri de setci poate nu ar trebui sa imi fac eu o problema ca nu imi gasesc chitanta . Mare scula , 30 de lei , o mai platesc o data si  pula mea, asa cat sa imi râdă in nas setcarii, ca cetatean contribuabil mai prost ca mine – mai rar.

Treaba e ca  peste nu prea mai e pe Olt , ca l-au setcuit pe tot :(. Dar nu conteaza , nu? Undita sa fie in balta si berea pe mal.

In copilarie mergeam des la peste ,  ba cu tata , ba cu prieteni , ba singur. Pe urma n-am mai mers o vreme. De cativa ani mergeam din nou mai ales in sezonul de somn , cu niste tovarasi de pescuit.

Treaba e ca… au plecat . Nu, pe bune , s-au carat toti din tara , gen .  Pula mea, as stinge lumina, dar nu gasesc intrerupatorul.

Pana una alta , eu ce fac , merg singur la peste ? Gen , azi merg acasa, iar in weekend as da o tura.

Doritori?

 

 

4 Replies to “Running out of friends. Treaba e ca”

  1. Nu stiu daca la tine e despre trofee si povesti de pescuit cu baietii.
    La noi e despre lalaiala pe ponton cu faze din alea penibile gen constatat dupa vreo ora ca undita nici macar nu ajungea in apa ci era undeva mai sus de nivlul apei cu vreo cativa cm. Apoi ata aia de pescuit pe care nu stie nimeni pe unde trebuie bagata si scoasa mai exact, momeala pe care o fura pescarusii si multa iarba de mare pescuita cu succes.

  2. Anul trecut am prins 1 somn, acum doi ani vreo 5, Tot anul, gen. E și despre trofee. Cand se prinde 1 facem toți poze cu el. Dar mergem acolo sa bem bere, sa rontaim covrigi săraci, sa bârfim, sa facem focul noaptea pe dig din PETuri și alte deșeuri adunate, ca asa e la romani, sunt din belșug. As putea sa fac asta intr-un bar, dar pute a țigări si-s multi oameni care vorbesc tare și prost.

  3. Frumos blogul. Sunt si eu din Valcea, inginer la OLTCHIM si pescar impatimit de somn. Zona mea este Valea Oltului, de la Manastirea Turnu la Caineni. Numai noaptea, la momeli naturale, de obicei in zone putin vizitate de pescari. Daca sunteti interesat de un pescuit de somn impreuna sunt dispus sa facem o incercare. Pot fi contactat pe e-mail sau pe mobil la –

    Cu stima,
    Teo

  4. Mulțumesc. V-am șters numărul de telefon din comentariu, că pe urmă va bântuie toți spammerii. Nu prea mai am timp de pescuit, probabil mai deloc anul acesta. Nici nu-s foarte sociabil, dar multumesc de invitatie 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.