Rus greșește? Greșește ca spune , însă nu ce spune.

Am citit cel puțin 5 articole scrise de oameni indignați la declarația lui Rus de la TV.
Așa e nația, iute la mânie și cam atât. Se enervează aiurea și în direcția greșită cam cu zice Eftime,pe bizday.

După care se răcoresc și o dau în mișto-uri. Gen, coaie, mi-ai zis-o,  dar ti-am zis-o înapoi mai bine. Ba pe-a ma-tii, bah!

Ma distrează sensibilitatea de prințesa a poporului cu care locuiesc în aceeași cocina.

De câte ori vine unul și ne fute o directa sinceră aratand o problemă sau prezentând o soluție, vezi Base care le-a zis Romanilor sa plece, vezi pușcărie Vantu’ care a explicat ce popor de fraieresteni suntem, acum, asta – bai nene,  oamenii sunt ocupați sa se indigneze,  sa se opareasca la coaie și sa se înfoaie ca “cine ești ba tu sa ne spui noua asta”.

Mereu e la fel, contează cine e ala, al cui e câinele, nu contează ca îți arată că stai pe un maldăr de cacat, cu botul în el. E mai important de văzut ce drept are el sa îți facă observație.

Mereu, da’ mereu îmi vine în minte expresia foarte uzitata în filmele românești de după revoluție:
Bah, boilor!

Și ca sa ne înțelegem,  ma includ intre boii ăștia, măcar parțial.

Cum a dat-o asta p-aia cu curvele și golanii cum s-a raliat “opinia publica”,  încercând sa ii arate ca “nu dom’ne, nu e asa”, făcând ce fac romanii de obicei, adică în ciuda rațiunii și situației rezonabil de clare, cautand excepții,  prezentând cazuri în care nevestele nu-s curve,  copiii nu au ieșit golani, sau spunandu-i sa se uite mai bine
la el în curte.

Drept e ca gagica lu fi’su arara numa bine de dat pe blog, vorba aia,  de dat exemplu ce se întâmplă cu familiile ălora plecați la munca. Altfel sunt oarecum curios. Ma gândesc ca la asa buze, femeia aia face vacuum mai tare ca un aspirator de 2kw, if you know what I mean. Gen,fiți voi fără grija, băiatul ala știe el ce plătește.

Poate ar fi mai util sa fim atenți la ce spune omu’.
Și ok, la suprafață sunt doua probleme clasice care nu-s ceva surprinzător pentru nimeni și care înseamnă în mare 1 lucru. Ca relațiile familiale suferă când familia trăiește despărțită.

Aaa, nu sunteți de acord? Nu sunteți de acord ca o femeie nefututa cu lunile își baga și știuleți în pizda (vorbesc de femei la vârste la care sexul înseamnă și altceva decât traducerea cuvântului “gender”.) Și ca e foarte probabil sa vrea mai mult decât sex cu para de la duș, vibratoare și ce mai folosesc femeile, ca nu sunt expert în asta? Nu ca bărbații ar fi sfinți și eunuci.
Pai voi puteți sa nu fiți de acord, dar anatomia și studiile sociale va trag la muie și ii dau dreptate lui Rus.

Ca om care sta plecat 4-5 zile pe săptămână, în ultima vreme, am identificat 2 probleme. Fututul și copiii. Și crede-mă ca îmi place munca mea și faptul ca ma mut cu munca dintr-un loc în altul și viata la hoteluri, ca altfel ma plictisesc, daaar… sexul îmi place mai tare și ma simt afectat. Presupun ca nu numai eu.

Și atenție, eu nu sunt plecat cu lunile.
Despre a doua problemă am zis chiar de curând ceva.

Si în timp ce mi-i arătați voi mie pe aia 3-4 care sfidează statistica, pot sa o iau eu la pas pe la mine prin sat numai, cat sa va arat vreo câteva zeci de familii care au suferit fix ce zice Rus, fix din cauza aia. Nu dau detalii ca îmi sunt simpatici și au dreptul la viata privata, asa viciata cum e. Nici eu nu-s perfect și nu cred ca as vrea sa fiu dat exemplu de nimic.

Dar altceva vreau sa va spun, ca soluția este la 2 pași de ce-a vomitat ala la TV, doar ca nimeni nu vede.

Din ceea ce cunosc eu. Familiile cu rata cea mai mare de success și copiii care au reușit și ei o duda acolo sunt cele care au plecat cu totul.

Nu, nu- nu alea care s-au întors. Alea care s-au mutat de tot în alta parte, ca asta e soluția bai boilor.

Era o vreme când o latra pe opencube un individ pe care nu-l cunosc, dar care mi-a devenit ușor simpatic, doar ca lătrând în gol s-a plictisit.

Ca asta e aici. Poate sa îți zică unu în fata soluția simpla, dacă nu e nicio șmecherie nu asculta nici dracu’.

Și nu,nu-i iau apărarea lui Rus. Pula mea, omul e o nulitate. Putea sa își dea demisia din orice motiv. gen, bine c-a plecat, noi suntem proștii ca suntem tot aci. Neam de centuriste.
image

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments