Ultrascurt: Cartea e baza

De fapt e o bășcălie, dar mi-a plăcut situația. E nenea Dan Diaconescu în direct acuzat de sex cu minore, abuz, cum i-o zice. Nu-l judec eu, îl anchetează și judecă alții și n-am nimic de comentat în legătură cu faptele, doar mi-a atras atenția o chestiune de detaliu.

Presupusa victimă, în clasa a 10-a ( 15-16 ani) e întrebată disctinct ca mai jos, după întrebarea de politețe cu privire la ce vrea să bea , la care răspunde greșit whisky – nu se cade pentru o doamnă, DD o corectează oferindu-i, galanton, ”șampanie Franța” .

Deci, băi, dacă vrei sex cu bogătani, dacă vrei să te fută DD în direct , trebuie să-nveți bine, că ăsta nu fute orice proaste. Mă rog, asta e interpretarea mea, că el a întrebat de note frumoase, în mintea mea ăstea-s 9 și 10, dar ar putea fi 3 și 8 că au formă de cur. țâțe și penetrare dublă.

Dar e important de știut, că tot aud pe toată lumea că școala e degeaba, că nu te întreabă nimeni ce note ai avut la școala. Ete na!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Alex2
Alex2
1 year ago

Clasa a zecea, frate… Ce lume nebuna. De ce ai face asa ceva la vârsta aia fragedă?

O alta Întrebare e de unde știau ei cum a decurs interviul cu domnișoara? I au pus microfoane în casă?
Și de ce tocmai acum apare povestea asta?

cocacosmateoharie
cocacosmateoharie
1 year ago

Cica iese DDD de la primele auderi si reporterii se reped sa-l intrebe:
-Domnule DD, probleme?
-Eh, minore 🙂

Vizavi de de ce acum, teoria mea e ca urmeaza sa-i expire perioada in care n-avea drept sa candideze si cum el e nasul lui Simion, ar urma sa se inscrie in Haur si sa faca sula mare. Asa ca i s-au mai scos niste schelete din dulap.