Dimineața cântă cucu’ #23

La fel și eu , merg la lucru, dar după ceas  de Europa de Vest și Marea Britanie, în timp ce îmi torc timpul pe fus Est European, iar asta ajută . Ajută economia locală, pare-se, mă ajută pe mine, îi ajutat pe ăia pentru care lucrez că nu ne mai întâlnim ei mai fresh decât mine, când la ei e 9 și la mine 8, de asta uneori e bine și mai târziu decât mai devreme, nu e întotdeauna invers, cum ne învață zicala. Mai ales în vacanță, adică cum ar zice europenii mai din sud , Iunie- Septembrie așa.

Eu pot să îmi beau cafeaua lejer și la 7-8 dimineața în fața calculatorului, așteptând să înceapă ședința cu o falcă-n cer și una sprijinită pe birou. Dar nu e tot aia.

Mai bine in fața mării, la ora 9-10, în pustietate, că nu se trezește nici dracu’ așa de dimineață. Și nici nu mai sunt așa de mulți oameni pe aici.

Nimic de zis, decât poate că ajuns aci a 4-a oară, observ că deși s-au schimbat lucruri, nu toate în bine, îmi place mai tare liniștea și lipsa aglomerației, și faptul că turiștii de all inclusive români și ruși au fost înlocuiți de turiști localnici mai OK. In sensul că cu numere de Bulgaria la mașini, dracu știe de unde sunt, că mi s-au tocit limba rusă și derivatele ei de tot ( ce face vârsta din om și lipsa antrenamentului, băi, nene ).

Și e bine așa, să începem ziua de muncă mai pe relax și nu chiar de dimineață și dacă se poate să se termine mai repede.

Era o vreme când mergeam la birou, aud lume in jurul meu făcând zgomot că sunt obligați să meargă la birou, măcar zile pe săptămână.

Mda, nașpa, ce să zic, “sip-sip din pahar”, sper măcar că sunt plătiți bine, nu ca mine.

Cum ar veni că mai puneți , bă , mâna și pe muncă, că de aia se duce dracul totul pe lumea asta, că încă nu ne pot înlocui roboții pe toți. Ar trebui să începem cu mine, dar poate mâine, azi nu, sau cum era aia a lu Grasu XXL, mai am un X și ajung ca el. #edelastat.

5 2 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Alex2
Alex2
9 months ago

Tot pe Bulgaria, bo$$ ?

Catalinx
Catalinx
9 months ago

Pe sărăcie, pe modestie, că nu mai sunt bani, e criză.
Și mai ales , așa au cerut copiii. Că “noi când mai mergem în Bulgaria” ?

Așa mă fute un impuls să cumpăr un apartament la ăștia in complex , că sunt puse la vânzare grămadă, îi rezist, că cred că ar fi o greșeală, dar mă bântuie . Că costă apartamentul cam cât un episod mai consistent de renovare din UK, știi ce zic?
Aș sta toată vara aici, sau toamna…

Stropic
Stropic
9 months ago

De ce crezi ca ar fi o greseala sa cumperi apartamentul?

Mergi de 4 ani acolo, il poti inchiria in rest…pana acum nu pare niciun stegulet rosu 🙂

Alex2
Alex2
9 months ago

https://catalinx.ro/wordpress/?p=25284#comment-71247

Nu as recomanda nimănui cumpărarea unei proprietăți intr o țară al cărei limbi e necunoscută

Mad
Mad
9 months ago

Nu as recomanda nimănui cumpărarea unei proprietăți intr o țară al cărei limbi e necunoscută

Tu esti mai tanar 😁 N-ai prins perioada cu Лека нощ, деца( leca nos, detza aka noapte buna copii aka desene animate de la bulgari) 🙂

cred că ar fi o greșeală

explain 🤓

Last edited 9 months ago by Catalinx
Mad
Mad
9 months ago

Facui ceva gresit de nu-mi apare citat. Nu trebuie ” la inceput si sfarsit? Sau numai la inceput? L-am pus din bara de unelte de la comment.

Alex2
Alex2
9 months ago

https://catalinx.ro/wordpress/?p=25284&cpage=1#comment-71250

In primul rand, nu stii daca respectiva locuinta va avea si alte costuri aditionale. Nu cunosti oamenii, administratorul, vecinii. Esti si vei ramane un strain. Plus o bataie de cap in plus cu administrarea.

Da, am mai auzit de colegi care isi iau teren pe malul marii in Grecia, dar acolo preturile sunt mult mai mici (ceva de genul 10k euro pentru vreo 500 – 1000 mp). Si fiind vorba doar de teren, chestiile nasoale care se pot intampla, sunt mai putine.

Mad
Mad
9 months ago

Era mai ușor înainte, cred cu <blockquote></blockqoute>

Mi se pare mai usor(la comment) cu tools astea.

Mad
Mad
9 months ago

Pe care le-ai pus tu 🙂