Dacă e băut, nu e la fel ca pe droguri

Avem accidentul din 2 Mai, unde Vlad Pascu apare cu nume și prenume in toate articolele de presă.

Faptele: Fiind drogat a lovit cu mașina un grup de 8 persoane, a ucis pe loc 2 și a fugit de la locul faptei, cum se face.

Opinia publică inflamată la maxim, articole despre cum am descoperit că avem o problemă cu drogurile , toleranță zero, articole despre cum făptuitorul e beizadea / fiu de chiaburi , despre corupția poluției din Romania , articole de aruncat și laturi și pe avocata lui,

că e sora subprefectului și bate la ochi.

Au schimbat avocata: pe asta o umplu de flegme că are fusta prea scurtă, ba că ascultă BUG Mafia, ba că are cont de tik tok .

Eu rău, ce să mai. Dezastru drogurile ăstea.

Câteva zile mai încolo un alt tânăr, de data asta drogat într-un mod special , adică beat pulă, lovește numai 6 oameni, din care omoară 3 – eficiențā crescută.

S-a mai auzit ceva ? De băutură știm deja, așa se întâmplă când bei, dar ne-am obișnuit cu asta. Cu celelalte droguri e rău.

4.6 5 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0040
0040
8 months ago

Tare ala cu BMWul :))
Macar era semnalizat corespunzator (masina avea sigla de BMW).

Eu in trafic dau mereu prioritate numerelor de AG si posesorilor de BMW. Am vazut atatea (desi sunt sofer ocazional pe curse lungi) de la astea 2 categorii, incat las de la mine.

Ca fapt divers, am un vecin care mai acum ceva timp a culcat juma de gard pe la niste vecini cu BMWul. Ce masina are si acum? Alt BMW, se stie :p In Ro au ajuns aia cu obraz sa se fereasca de marca, ca stiu ce reputatie au soferii de BMW.

Stropic
Stropic
8 months ago

Ce inflamat nu e atat accidentul in sine, cat faptul ca soferul abia fusese verificat de politie si lasat liber. Gen cu 10 min in urma.

De aici presupuneri daca:

a – le-a dat ala vreo spaga
b – a intervenit careva pt el
c – e ordin de sus (cu spaga de sus) sa se inchida ochii la zona litoralului/cluburilor
d – politia e cu adevarat atat de incompetenta ca nu stia ca poate cere test de sange

0040
0040
8 months ago

Inca o zi, inca o persoana moarta, tot de la sofer de BMW.
https://www.hotnews.ro/stiri-esential-26505831-video-momentul-care-soferul-beat-drogat-ucis-femeia-din-popesti-leordeni-statea-intre-doua-masini-parcate.htm

Ziua, mortul si bemveul… cam asa s-a ajuns.