“Să ne facem și noi treaba acuma, cât sunt ăștia cu ochii pe noi”

Trecui acușa pe lângă gara Caracalensis, cu mașina, și erau acolo poliții, pompieri, smurzi; mă gândeam că ce se întâmplă , doctore; poate se taie primprejur cetățenii de etnie conlocuitoare, ori cine știe.

Era a doua parte, zice un articol de presă.

Pentru mine, treaba asta cu depistatul de scurgeri de propan, care este un fel de GPL ( GPL eu un amestec de gaze în diferite proporții propan-butan , în funcție de cum se găsește) , to’ma’ azi, la nici o zi după evenimentul vitalizat, e un fel de hai să dăm și noi cu mătura că avem inspecție. Cine știe de cât timp sunt scurgeri la vagonul / vagoanele alea.

Al’dată cine știe dacă se ia măcar vreo măsură de prevenție, sau vine unul cu cheia și strânge ventilul și aia e : ho, bă , că n-a murit nimeni.

Acum o să găsim suflători în toate paharele și găletușele se iaurt.

Mai de formă mai cu suflet, nu contează – când am trecut eu pe lângă gară am putut observa echipajele de poliție mobilizate acolo fiind angajate în discuții informale cu diverși civili, nu că e ceva rău, că efectiv nu era nimic de făcut. La vreo 300 de metri de gara stăteau pe geamantane pe marginea drumului un grup de copii ( adolescenți, na, tineri ) expulzați din gară, care probabil intenționau să călătorească undeva cu excursii, restanțe, astea.

Așa le trebuie dacă merg cu trenul.

4.7 3 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments