Au venit austriecii pentru șpaga de Schengen și au luat pula

Am zis mai devreme că “muie PSD” ( mai e voie ? ) și tot ce trebuie, și că nu îl apreciez neapărat pe Ciolacu’ și rămâne cum am zis, dar la faza asta a dat-o pe placul meu și așa pe față.

Au venit austriecii (milogii ) de la OMV că ei vor să renegocieze condițiile pentru exploatarea off shore de gaze, că ei vor mai mult și . Că.

Știi tu, fix acuma când România, la schimb se milogește de ei să aprobe intrarea în Schengen. Că nu bate la ochi, nu.

Și le-a dat omul la muie și să facă cale întoarsă, le-a răsturnat masa, cum se face frumos și jet de aici cu vrăjeala.

Nu știu dacă e în asentimentul întregii populații, poate unii sunt fani Austria, poate unii își doresc mai mult Schengen decât le pasă de gazul off-shore, nu e ca și cum li-l rezervă Ciolacu lor, dar, cum suntem , români , cred că mulți ne bucurăm țărănește sa le arătăm pula prin șliț unor jigodii, care sunt ei .

Personal, îmi e clar că nici anul ăsta nu merg la Viena.

Se pare că austriecii “didn’t read the room” când i-au trimis pe OMV să negocieze. Dacă fac ăștia ceva și cu ăia cu lemnele deja e peste așteptări.

5 4 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
zgriptorul
zgriptorul
7 months ago

A dat cu oul în ventilator 😁…

Doru Vlad
Doru Vlad
7 months ago

Mie mi-e frică ca jocul e în toi și mai vedem după alegeri. Personal as prefera să folosească platformele alea ucrainenii drept poligon de trageri pentru drone și rachete decât să plece gaz spre Austria în condițiile lor! Pe de altă parte acum o lună a fost o declarație a Austriei în care precizau că recunosc faptul că tot ce s-a cerut e îndeplinit de România dar că nu ne acceptă pentru că migrație și așa vrea pula lor. Mie astfel de declarații iki arată că vor să meargă în justiție si acolo dacă pierd ăia de la ei din… Read more »

Mad
Mad
7 months ago

Aflai acu dintr-un articol ca OMV nu a platit salariatii de 3 luni!
Basca darea in judecata a Romaniei

https://m.ziuanews.ro/editorial/omv-petrom-sfideaz-statul-rom-n-1578752

Catalinx
Catalinx
7 months ago

Ar trebui amenințați, scurt, cu naționalizarea, dacă fac figuri cu neplata angajaților. Dacă au pierderi și nu mai fav față , exit, taică. Nu?