”Zi să moară mă-ta că așa?”

Cam așa ar trebui interpelați toți oamenii politici categorici, care neagă evidența în clar prefăcându-se că au verificat temeinic.

Cum e asta?
https://youtu.be/qxytlg9y4go?si=csbAJ9Hu0DZ9U20s&t=25

Cine a verificat, mă-ta?

Mai mult decât atât cică:

Practic ministrul apărării naționale zice că el l-a informat prost pe președinte. El nu zice că l-a mințit , dar cineva a mințit, că Iohannis a pus accent pe ”noi avem control total asupra spațiului nostru național” și ”am verificat tot”.

De abia după ce au verificat mai mult decât tot și-au pierdut controlul total.

Sau poate și controlul ăsta total nu e suficient, e nevoie de control mai mult decât total ca să fii sigur.

E treaba lor dacă-și permit să dea cu muci în fasole în stilul ăsta , problema e de fapt alta.

E absolut probabil ca până la urmă să cadă și în România vreo dronă , vreun obuz, dacă rușii atacă la mai puțin de 1km de graniță. E inerent.

Și nu, o dronă picată în țară nu înseamnă atac, declarație de război, dar pot însemna pagube, comerciale sau civile, sau vieți omenești pierdute.

N-au coaie să spună că bă, dacă pică un burlan în capul cuiva ȘI ATÂT, fără direcție și intenție – ghinion, n-o să atacăm Rusia ( nu noi, NATO) pentru atât, decât maxim, cu declarații tăioase și amenințări.

E NORMAL – nu cred eu că o țară ar trebui atacată – război, că îți pică un deșeu, sau un obuz care nu îți era adresat ție prin curte. Trebuie mai mult de atât.

Ce e amuzant e că și cealaltă declarație a lui Iohannis e ori mincinoasă, ori slinoasă.

Presupunând că știi când pică.

Păi, fie nu știe exact nimic, și a trebuit să ia informații , ceea ce e de căcat că o situație de genul ăsta trebuia repetată și răspunsul trebuia să vină teleghidat, când au zis ucrainienii că au dovezi că a căzut drona în România, ăștia trebuia să fie pe ea, s-o mănânce și să facă ce zice protocolul că trebuie să facă.

Fie protocolul chiar e așa, să bage nasul în păpușoi și să se prefacă că plouă în Grecia, până când minciuna nu mai poate fi negată – ceea ce 1, e de căcat , 2 – și după aia ce ? Că-s curios.

5 4 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Doru Vlad
Doru Vlad
8 months ago

Singura mea bucurie e că nu l-am votat și am avut fix aceeași încredere în el ca și în Constantinescu și Convenția Democrată. Altfel dintre toți președinții ăsta mi se pare cu cel mai mare tupeu și nivel de nesimțire. Nu auzi de el cu lunile și apoi cand deschide gura o face ca să scoată niște tâmpenii sinstre.

Stropic
Stropic
8 months ago

Pai ce sa fii curios? Mai tii minte cand au murit 2 polonezi in tara lor? Cine a facut ce? Lasa facutul, dar cine a zis ce? Ca investigheaza bla bla. A mai zis careva ceva? N-au zis barem ca stiu sigur de unde e racheta – ca de la rusi ca o fi ca o pati. Si aia e, s-a ingropat. Subiectul, dar din pacate si oamenii. Iti dai seama aici unde nu a luat foc nici cotetul cainelui. Eu zic raspuns corect a si b – nu, nu stiu ce si cand pica, si da, e protocolul sa… Read more »