Fă-i cadou 122 de ceasuri!

Licitația asta de la ANAF e de urmărit. De către DNA , lol.

Aici e de făcut bani, nu pentru mine, nu mă ocup cu astea.

Ăștia de la ANAF nu le vând la bucată ci tot inventarul o dată. De ce, nu știu exact, ce știu e că suma de pornire PARE mare, aproape 1.7 milioane de lei , aproape 335,000 de euro. Nu-i de mine, dar cineva se bagă sigur, că prețul pe bucată e undeva la 2,000 de euro. Nu știu în ce condiție sunt bijuteriile, dacă-s noi, prețul e chilipir.

Ce cred eu e, însă, că nu se vor vinde la prima licitație, ci ajung la ceva chilipireală , eventual cu dedicație datorită împachetării vânzării în bulk, care ține neaveniții la distanță.

5 3 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0040
0040
7 months ago

Asta e nimic. Sa vezi cand au scos sute de vagoane de la CFR Marfa la preturi de nimic. Da cine are aparatura sa taie si sa duca la fier vechi sute de tone de fier? Aparent nu multi

dam167
dam167
7 months ago

Mi se pare normal să le vândă la grămadă, că ar munci mult mai mult să le vândă la bucată sau împărțite pe mai multe loturi. Poate prețul de pornire pare mic, dar nu știm ce vând, dacă sunt toate originale, în ce stare sunt și dacă au cutii și acte de proveniență – mai greu vinzi un Rolex cu 8-10 mii fără acte de proveniență, iar noi nu cred că au cum să fie. Nu trebuie să se rateze licitația ca să le cumpere cine trebuie, că își pune ăla la zid adversarii dacă trebuie. Ba mai mult, eu… Read more »

Catalinx
Catalinx
7 months ago

@dam167- am pus link. E vorba de Belgravo Trade, vezi dosarul ceasurilor de lux .
Ceasurile sunt noi, cu acte de proveniență. Poate învechite, că stau la păstrare de ceva vreme, dar nu uzate. Unele sunt scumpe-scumpe.

Alex2
Alex2
7 months ago

Nu am înțeles niciodată de ce ai da o căruță de bani pe un ceas… Dar cine sunt eu sa ma bag în fetișurile oamenilor.

Catalinx
Catalinx
7 months ago

O căruță de bani înseamnă sume diferite atunci când ești priloletar vs. milionar.