Știrea corectă e că păcănelele folosite de Poliția Română iar au dat mare și toți dau în ele ca-n tobă

Știrea asta . Nu a așteptat cineva vreo analiză, în condițiile în care se știe că testele efectuate în trafic sunt niste bășini, fără valoare juridică de probă, dar cu efecte juridice și de imagine după cum se vede.

Toată lumea marșează pe faptul că nenea ăsta cântă despre droguri , deci se știu deja rezultatele analizelor de sânge, acelea sunt doar o formalitate, care să confirme ce a regăsit și Sfântul Dragger.

Pe Facebook a fost nebunie.

Sau nu.

Sunt curios câți dintre căcații cu ochi care își folosesc dreptul la liberă exprimare în felul ăsta , scriu o declarație prin care să retracteze și să își ceară scuze, sau nu e problema lor, că ei doar au relatat rezultatele testului efectuat de poliție, caz în care , luați de mai flegmați in Dragger, drogaților.

5 3 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Alex2
Alex2
6 months ago

Săracu de el…
E crunt sa ai orice mașină vrei, dar sa trebuiască să îți angajezi șofer.

gruia
gruia
6 months ago

Credeam ca drogurile sunt la moda pana la 20-22 maxim 25 ani. Da` boschetaru asta baga si la 37 ca in adolescenta.

Mad
Mad
6 months ago

Eu,cum scrie si Gruia, ma sperii de varsta. Ca am si eu copil si ma gandeam ca daca a trecut de perioada periculoasa ma linistesc. Dar daca si la 40 e pericol…

gruia
gruia
6 months ago

@Mad. Exact aceeasi problema. Nu ma impac cu drogurile. Imi imaginam ca trebuie sa stau geana pe copil pana la terminarea clasei a 12-a, dupa care il trimit/se duce la munca si scap de un stres ca are ocupatie cu problemele de acolo. Dar daca ai anturaj cu Foa, bagi sub nara pana faci nunta de aur.

Alex2
Alex2
6 months ago

Și dorian Popa a călcat pe bec.
L au prins drogat la volan.
Nasol.

Catalinx
Catalinx
6 months ago

Am înțeles că omul doar a inhalat putin. Sau in halat, nu am reținut exact.