Filme: A haunting in Venice

După cum ziceam , am ieșit în octombrie la cinematograf , ca să mai bântuim și prin afara casei, iar filmul ăsta, l-a ales soția dintre ălea de la box office și, sincer, deși nu e rău, se putea vedea lejer de-acasă, descărcat cinstit de pe.

E unul din seria cu Hercule Poirot care se întoarce de la pensie, s-a mărit și la detectivi vârsta de pensionare, ce să faci.

Scenariul e bun, imaginea și sunetul sunt bune, actorii sunt, noroc cu Tina Fey și Michelle Yeoh în roluri secundare, că am putut să sorb din troaca de cola și să clefăi chipsuri de tortilla imersat în film, altfel se mai vedea câte o mică lipsă, din când în când. Dar nu e un film rău, considerând că altceva oricum era neinteresant din titlu și trailer.

5 3 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0040
0040
6 months ago

Daca tot zici de filme de femei, baga pe lista si 3-Iron. E…. interesant asa. Cam de femei el asa, da interesant. Dar da, clar nu pentru oricine. Dupa ce l-am vazut pe ala am mai luat cateva de la regizorul lui, unul din Korea, Kim-Ki-Duk. Interesante si celelalte desi cam pe buzunarele goale asa la buget dar ok. Le-am luat si eu pe alea peste 6 stele pe imdb de la el. Se gasesc cum zici, de dat jos de pe sarma. Singurul care nu l-am gasit la rufe intinse e Samaria/Samaritan Girl. E pe jewtube dar la calitate… Read more »

Mad
Mad
6 months ago

6 stele pe imdb

Am inteles ca asta e minimum pe imdb