Niste izmenari

Sa zic ceva de greci? As zice. Ca am eu o poveste personala cu niste greci de la un hotel din Munich ( un grec) , cu cel mai scump mic dejun din lume la un hotel de doua stele ( cam 90 de EUR/ zi ) – da-da , sunt un fitos , mai ceva ca Giovani Becali , care parca masina si lasa un milion la  spaga  . Nu pot sa dau detalii ca mai mult d-atat ma costa , daca va spun.

Dar asa vag , pot sa va spun ca grecul meu face ca si grecii ailalti la orice ii cer incluzand sa-mi magnetizeze o cheie noua ca m-am incuiat p-afara ca un dobitoc.  Nu , nu se poate , ca e ilegal daca n-ai un act, ca pula mea. Ii explicam ca e prost, ca nu tot ce nu stie el e ilegal si ca e de porc sa te tragi pe cur cu texte d-astea pe chestii pe care ti-e lene sa le faci, dar ca mi se rupe pula de parerea lui, sa faca el ce stie ca ma descurc eu si fara el. Ca cu grecoaicele altfel  vorbesti. Sau cu unguroaicele. Sau plm. Dupa care ii trag mereu pula prin gura spunandu-i ca am obtinut ce-am vrut de la colegii lui, ca-mi place sa vad cum i se incurca sangele la cap si cum face bulburuci si se balbaie .

Asa si grecii ailalti. Au votat nu. Nu austeritatii, nu  acordului cu uie. S-au batut cu pumnii in piept  sau cu pula de masa , cum se face la mine la sat. Ca ei nu se lasa prostiti.

Dupa care Tsipras le-a infipt-o in cur cu alt acord care nooo, nu e ala de l-a propus uie ,  e altul  propus de greci , doar ca cu aceleasi conditii, ba mi se pare ca pula cu care li s-a oferit sa fie penetrati acum e un pic mai mare decat cea anterioara .

Bine, am o vaga impresie ca vor face la fel si de data asta , gen vor lua si banii astia, dupa care vor face tot ce stiu ei mai bine .

Cu mandrie si onoare, in stil grecesc.

Altceva n-am ce sa zic , la modul ca e bine ca nu e bine, pentru ca in final , e inutil sa iti spui astfel de probleme. Niste eunuci carele m-au dezamagit carevasazica.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments