De aia nu cred c-o să mai am abonament la telefonie mobilă

Pay as you go / prepay toată viața, taică. Tot așa ca tata – lasă că vă plătesc eu când am nevoie, CÂT am nevoie ,chiar dacă am nevoie lună de lună.

Cel mai nașpa lucru de pe partea asta de planetă mi se pare , la orice ofertă de abonament, faptul că nu pot să am un acord cu operatorul gen – prietene, am abonament de să zicem aleator 15 euro pe lună cu toate minutele de pe lume incluse, mult internet , cu, sau fără roaming – perfect. NU VREAU COST SUPLIMENTAR. PUNCT. Sau vreau cost suplimentar de maxim ( să zicem ) 10 euro pe lună. Sau 5 euro pe zi. Într-o zi, n-ai voie să mă taxezi cu mai mult. Îmi tai accesul la serviciul respectiv dacă e cazul.

PULA.

Că de ce zic asta. Deunăzi m-a sunat un cunoscut, nu dau nume și detalii, că după o discuție cu un avocat și operatorul de telefonie mobilă din România a rezolvat problema amiabil, pe ”good will” de la operator.

M-a sunat să-mi spună că-i merge telefonul greu și că primește uneori apeluri de la numere ciudate din Africa .

I-am zis să sune la operator să-și verifice costul suplimentar, a apelat ceva număr care îți dă SMS cu costurile, sau ceva de genul ăsta și a observat atunci cateva zeci de mesaje trimise de pe numarul lui

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
0040
0040
11 days ago