Este OK să minți

Eu am zis tot timpul că cine plătește facturile are mereu dreptate, dar cică nu, că nu e așa. OK.

O adolescentă, pe la vârsta cu trânși în pizdă, și-a reclamat familia că o abuzează și a cerut să fie luată în protecția statului, ceea ce s-a și întâmplat.

Protecția statului este ceva foarte util, dar pentru minorii care au probleme serioase, ale căror vieți sunt amenințate, sau sever limitate de lipsurile sau viciile vieții cu familia lor.

Adolescenta avea lipsă permisiunea de a se fute cu pulărăul ei de 20 de ani, sub limita legii care pedepsește sexul cu minori, pe motiv de diferență de vârstă prea mică. Și așa și e. La vârsta aia sunt adolescenți care s-ar fute, nu automat și obligatoriu victimă și prădător.

Evident că la 15 ani oamenii nu sunt prea deștepți, dar măcar capătă tupeu.

Acuma, evident că nu cunosc situația familiei, să am idei în particular,  dar în general e o idee foarte bună.

Ai impresia că familia te abuzează, vrei sa mai bagi un pic în ele, ca să fii crezut fără drept de apel, crezi că ți se cuvin chestii ?

Foarte bine – dă-i înainte. Protecția copilului beneficiază acum de marketing mai bun decât pe vremuri , iar asta afectează modul în care copiii afectează ce este serviciul ăsta și la ce ajută și le dă impresia că este un “prop” care le permite să pună stăpânire pe părinții lor și să câștige atitudine de “entitlement”.

Este OK să descoperi că ai greșit și că ai să îți petreci ultima parte a vieții susținute de alții într-un centru de plasament care nu îți aduce nimic în plus față de ce aveai acasă; nici liniște, nici libertate.

5 3 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Stropic
Stropic
2 months ago

Într-adevăr, pe perioada şederii în centrul de plasament de primire urgenţă, minora şi-a schimbat declaraţia, spunând că nu mai vrea să rămână în centru şi că vrea să se întoarcă în familie.

Hahaha :))))

Totusi intrebarea e de ce nu a plecat pur si simplu la tipul ala.

Poate aveau si ai ei dreptate… :)))