“Five Guys” din Reading

Am mers acolo ca urmare firească a îndemnului de aici.

Le-am văzut firma in mall mai demult, dar păreau o chestie de fast food gen McDonalds, Burger King, KFC – astea, cum și sunt. 

Că asta e, la burgăria lui Gordon Ramsay ăla e cu pretenții de bucătărie de fițe – câte pretenții poți avea pe promenada unui mall dintr-un orășel de provincie. Din UK.

Nici nu știam să urc la etajul ăla in Oracle, dar m-a dus soția. Ăștia sunt americănoși. Iar eu , mna ,sunt îndoit.

Ca să stabilim baza discuției – fast food , OK, dar e curat, nu ca la ăia clasici. Menționez asta pentru UK, că știu că sunteți toți obișnuiți că la Mec in România și prin Mall-uri, in general, e curat.

Iar mâncarea / burgerii adică , sunt ceva mai buni decât la Burger King , de exemplu. 

În mod clar mai buni decât la restaurantul lui Ramsay, dar cred că e destul de ușor asta.

Nu sunt burgerii mei preferați, am mâncat mai buni, dar nu îmi aduc aminte să fi mâncat mai buni in UK – poate și pentru că nu prea mănânc în general, am mai zis, dar și așa, in UK am mâncat mai puțini decât în alte țări, deși locuiesc în zonă cum ar veni.

Dar. Au cartofi locali și proaspeți, vedeți poză cu sacii. Nu din ăia congelați. Și îi condimentează bine. Eu nu sunt fan nici cartofi prăjiți, dar ăștia sunt de departe cei mai buni pe care i-am mâncat în țara asta.

Ce mi-a plăcut a fost că am găsit bere Brooklin Lager , băi. Sigur trebuie să mai fie prin bodegi prin UK, dar nu umblu eu destul. Însă asta e lux, cred că mai trec pe la ei mai  fie și numai pentru asta .

Observați poza de mai sus. “The Fine dining of Hamburgers”. Fine dining my ass, poate dacă ești boschetar, sunt  burgeri care arata ordinar , niste mese ordinare, cam ca la un diner american și au gust OK. Gen nu mănânc doar de foame la ei. Merge și de poftă.

Asta e tot.

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Stropic
Stropic
2 months ago

Presimt ca o sa ajungi la concluzia de la pizza, ca cel mai bun burger e cel facut de tine. :)))

Atentie la reteta de chifle, sa nu fie painica.

animaloo
animaloo
2 months ago

5guys is chiar ok. Undeva intre fastfood si “fine burgering”. Ba, chiar as zice ca imi place de al lor ca e la limita superioara a “grosului”. Adica mai gros incepe sa devina cam murdara experienta.
Cartofii…am crezut ca is o treaba in UK, unde am impresia ca e interzis prin lege sa faci cartofii crocanti, dar si in barcelona erau la fel. (cand vrei sa mananci la 1 noaptea ceva, te duci la fastfood ca aia e deschis)

*pizza mai buna acasa, doar daca mananci in uk