UK: Economia duduie și real estate-ul la fel

Începem invers. Primesc spam peste spam după spam cu spam. Acum e momentul să cumperi, mai ieftin nu se poate, ratele au scăzut și nu mai scad, vrăjeli.

Pe de altă parte primesc spam în cutia poștală că dacă nu vreau să evaluez casa, gratuit. Și mă gândeam așa, bă, știi ce? #Așcam vrea.

4 4 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0040
0040
1 month ago

In UE cica s-au mai temperat cumpararile. Iar in RO e doar -60% vanzari 2024, vs ce era anul trecut. Pa UK cica https://cebr.com/reports/uk-house-prices-still-falling-but-the-outlook-for-2024-is-changing-course/ Oricum pana nu se termina cu razboiul nu prea vad revenire pe vanzari. Cred ca fiecare se gandeste daca invadeaza Rusia, unde o tai si cu cat cash, nu sa stea sa lupte pentru ratele la banca :)) Si parca nici n-ar vrea Putin, da la cat ii dau astia din UE pe goarna ca in 3 ani ataca, ca in 5 ani ataca, ca in toamna lui 2026 mai mai de nu au ei vreun… Read more »

Neodym
Neodym
Reply to  0040
1 month ago

Oricum pana nu se termina cu razboiul nu prea vad revenire pe vanzari. 

Care razboi, ca pana una alta rusii nu au reusit sa-si trimita tancurile la mai mult de cateva zeci de km de granita propria. Si cand au facut-o, au ramas fara benzina. Desigur, invata. Dar UK si majoritatea Europei este safe.
Problema principala este recesiunea in desfasurare. Atatia ani cu dobanzi extrem de joase, practic bani gratis. Si multi nu au fost investiti tocmai cu cap. Acum vine nota de plata.

0040
0040
Reply to  Neodym
1 month ago

…ala care a dublat toate preturile in ultimii 2 ani? Pe hartie, pe real, pe declaratii, pe whatever… dar este. Si lumea il vede la raft si in facturi.

https://m.digi24.ro/stiri/externe/ue/economia-europei-este-atacata-din-toate-partile-dupa-socul-lui-putin-acum-este-randul-lui-xi-trump-ameninta-ca-va-da-ultima-lovitura-2741463