ING + Cargus = Love – ankur

In unele zile, munca de suport clienti e grea. Că sunt eu la capatul celalalt al firului. Și e greu cu mine că eu sun rar la suport, dar grav și mi se rupe pula de ”soluțiile lor” sau măcar de dacă-mi rezolvă problema.

După ce am tratat cu Fan Curier pe linie de Revolut – ăia măcar nu zic nimic, nu ai primit emit alt card gratis , a venit rândul la ING.

Am un card de euro care s-a stricat de ceva timp, vreo jumătate de an. Am tot zis că comand altul și am uitat, că folosesc Revolut, pentru că pot. Mi-am adus aminte înainte să vin în România, am comandat, a fost și trimis pe curier, de data asta pe Carguși, au sunat oamenii, standard, n-am răspuns că nu puteam atunci, n-au livrat, iar ăia n-au mai făcut ca Fan să mă sune ei/ mail că de ce, că cum facem – ci doar mesaj că dacă îmi vreau pachetul să merg după el la depozitul lor la Slătioara. Slătioara asta nu e o doamnă , e o comună nici nu știu unde și nu mă interesează, că n-am ajuns retardat să merg EU la depozitul vreunui curier vreodată în viața asta ca să să nimic. Gen care e sensul, așa pot merge la bancă, dacă e pe din astea.

Dar ăștia au tăiat-o scurt că nu stau ei de detalii. Am sunat la ei, muzică 5 minute, mai mult nu stau în cască, muie, am sunat la emitent, adică la ING. Dom’ne, banca raspunde, au agenți la suport. M-a identificat Maria , m-a dat la o doamnă căreia i-am zis problema și că nu merg niciunde , să vorbească cu ăia să-l livreze în cutia poștală, că de aia am așa ceva, a zis că se interesează și mă sună.

Am primit un bip jumătate de oră mai târziu și imediat un mesaj că nu m-au putut contacta,

Păi , nooo, că sun eu. M-am certat ca un handicapat cu roboata lor, că nu înțelegea că vreau să mă pună în legătură cu cine m-a sunat pe numărul ăla, de parcă ar ști, lol, iar eu nu aveam poftă de identificarea ei. După multă muie de ambele sensuri m-a dat la agent.

A preluat un nene, care m-a identificat dumnealui și mi-a zis că da, s-a rezolvat , trebuie să merg la depozit la curier să…

-I-auzi, pula mea, nu trebuie să nimic.

-Că nu se mai poate face nimic din moment ce cardul s-a întors la depozit.

Gen vai, totul e pierdut de-acum, am pula franjuri de lacrimi și alta nu!

-Bine, comand altul, aranjati vă rog să se livreze în cutia poștală, că eu n-am de ce să fiu ostaticul curierilor și al băncii pentru un căcat de card.

– Nu se poate livra în cutia poștală.

– Ei nu, cardul ăla e un plic, încape perfect.

-Nu se poate, dom’ne, livra în cutia poștală, se livrează doar personal!

-De ce?

-E politica băncii!!

-De ce?

-E POLITICA BĂNCII!

– Dar de ce e politica băncii?

-PENTRU CĂ ASTA E POLITICA BĂNCII – țipa omul de îi simțeam fierea în receptor.

Și eu pe partea ailaltă la fel:

-DAR ȚIPAȚI MAI TARE, CĂ NU V-AUD.

-Domne, e ceva personal, e politica băncii.

Nu mai țipa decât aleator câte o vocală ici colo și simțeam că m-ar fi strâns de gât . Sentimentul era reciproc, atâta că eu sunt cu rupere de pulă și l-aș fi strâns de gât zâmbind, ca pe un incompetent ce e.

L-am dus pe săracul om aproape de punctul la care mă băga pe unde am ieșit, fără măcar să-l înjur, sau să-i vorbesc urât, sau să-l jignesc pe el personal pentru ceva. Că nu cred că e vinovat personal, dar pe partea cealaltă, eu sunt un om rău care mă hrănesc din suferința altora.

I-am zis că vreau să fac o plângere și l-am pus s-o scrie. Că nu e niciun motiv să se livreze plasticele ăstea personal, ele oricum nu se activează decât din telefon, dacă vor curierii să le fure, n-au decât, dacă îl găsesc desigilat în cutia poștală, nu-s idiot să-l activez , mai mult să-l reclam pe curierul vieții.

M-a sunat roboata că să dau feedback, Păi n-am dat eu 5 stele? Câte una la fiecare secțiune.

Nu e vina suporților că asta e politica firmei, presupun că-i doare în pulă de jobul lor sau să întrebe dacă politica aia are vreun sens, pe banii lor și pe mine m-ar durea. Nu-i nimic personal, dar și pe mine mă doare la banană.

Nicio problemă, nu știu cum se rezolvă plângerea știu că comand alt card. Aicea nu ne jucăm. Sau da? Și o să facem la fel, cum am stabilit.

4.4 7 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
15 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Stropic
Stropic
26 days ago

Stii ca o stea ==> tinem degeaba oameni sa raspunda, hai cu roboti :))) Acum si tu, il intrebi ca de ce e politica asa. :))) Eu te puneam in asteptare sa vorbesti cu ceo-ul ING sa iti raspunda personal :)) faci direct reclamatie si aia e. Raspunsul la “da de ce e asa” e probabil legat de bani. Daca tu nu semnezi de primire, o sa se piarda mai multe carduri – “nu stiu domnle nu e nimic in posta”. Atunci banca trebuie sa proceseze un nou card, cu alti bani – pe procesare pe curier etc. Sigur ca… Read more »

Catalinx
Catalinx
Reply to  Stropic
26 days ago

Plătesc emiterea și expedierea cardului. 18 lei.
Nu îl oprește nimic pe curier să facă o poză cu inserarea cardului in cutia poștală pentru a demonstra livrarea.

Stropic
Stropic
Reply to  Catalinx
25 days ago

Platesti O livrare, dar o platesti si pe a doua daca nu vine cardul? Pe a treia? Sigur ca nu il opreste nimic, dar trebuie sa aiba curierul acces la o platforma undeva unde sa incarce poza, la care sa aiba acces si banca si unde sa iti dea tie peste nas cu “ba uite am livrat”. Ca sa nu mai zic de plangeri si discutii gen aia nu e cutia mea postala a mea e alta nuanta etc nu se vede numarul in poza – aka mai multe discutii care se traduc in mai multi oameni la suport. Sigur… Read more »

Catalinx
Catalinx
Reply to  Stropic
25 days ago

Păi, nu am altă opțiune.
Da, e greu în România cu platformele, știu.

Alex2
Alex2
26 days ago

Cam multă răutate ai în tine în ultima vreme.
Ai încercat sa faci sex mai des?

Sau sa începi sa meditezi?

Catalinx
Catalinx
26 days ago

Ți se pare, probabil judecând în funcție de cum interpretezi textele pe care le citești. Sunt mai puțin rău decât anul trecut, și acum doi ani…
Altfel rău am fost tot timpul, dar măcar nu am intenții bune.

Mereu încerc să fac sex mai des, dar sunt și io limitat, că nu mai am 25 de ani, de la o vârstă începi să fuți mai mult din gură decât din pulă .

De meditat meditez,dacă e cineva interesat , cam 150 de euro / oră e tariful, in funcție de subiect.

Deea
Deea
25 days ago

Aia care lucreaza la call-center sunt de obicei studenti pe salariul minim, frecati la icre incontinuu de diversi nervosi cu drepturi, si stelele alea pe care le acorda clientul sunt criteriul in baza caruia se acorda (sau nu) un bonus mizerabil la salariu. Nicio banca din RO nu livreaza cardul acasa. Ce ai fi vrut de la amaratul ala care ti-a raspuns? Sa stabileasca el politica bancii?

Catalinx
Catalinx
Reply to  Deea
25 days ago

Aș fi vrut să îmi spună că aranjează să primesc cardul in cutia poștală. Atât.

Stropic
Stropic
24 days ago

Dar la ce ai nevoie de card?

La modul cel mai serios. Ca poti plati cu telefonul/online.

Poti scoate bani cu telefonul cash…ma rog nu la orice bancomat e drept dar oriscat, cat de des sa scoti bani cash in ro?

Doru Vlad
Doru Vlad
24 days ago

Eu m-am înscris la salt Bank am cardul virtual în aplicația acuma trebuie să vină și ăla la fizic să vedem cum o fi și aici. Până una alta au cursul valutar mult mai bun decât revolut care parcă s a cam bășit de tot, și cursul prost și comision la varianta basic.
Nu știu cum e pe la versiunile superioare dar pe mine Revolut nu ma mai coafează deloc!

Catalinx
Catalinx
Reply to  Doru Vlad
24 days ago

Dom’ne, foarte bine. Succes cu ei gen . Posibil să îi încerc și eu.
Sunt un pic sceptic că eu am tot avut conturi la bănci noi; și la Ideea, și la Telekom Banking și nu am prea fost mulțumit. Dar e bine că apar.

Last edited 24 days ago by Catalinx
Doru Vlad
Doru Vlad
23 days ago

Tu la ce îi folosești? Pentru mine era bun la cursul valutar când ieșeam din țară mai ales pe monede ciudate gen prin Kenya sau prin Africa de Sud, dar ultima dată în Danemarca m-au ars mai rău decât aș fi ieșit la cursul de la banca mea. Ce mai fac prin ei sunt plățile, pe site-uri obscure diferite reviste, diferite abonamente, în ideea că nu expun conturile bancare principale, altfel nu îmi sunt de niciun folos. La Salt fostă Ideea preluată de banca Transilvania am întâlnit aseară prima problemă, cardul deși multicurrency nu face transferul automat din banii disponibil… Read more »

Doru Vlad
Doru Vlad
23 days ago

Ok, înțeleg, credeam că ai nevoie de ceva mai special și nu înțelegeam ce ar fi. In cazul ăsta sunt mulțumit cu Raiffeisen și Unicredit. Voi vedea cum merge salt. Pe Revolut îi mai țin doar pentrucă am cardul virtual înrolat în prea multe locuri, dar altfel nevoile pentru care i-am folosit in trecut nu prea mai sunt acoperite. Pe spațiul Euro oricare din băncile clasice Unicredit sau Raiffeisen îmi acoperă bine nevoile. Tu mai ești și persoană juridică, acolo nu știu, dar pe fizică nu îi văd cu nimic peste cele două bănci.