Tarom, acest hub al necivilizației

Acest articol este educativ. Dacă ignorați textul care conține expresii licentioase,  pe care unii le pot considera obscene.
Aberez trei rânduri sa nu apară obscenitatea în extrasul de Facebook.

Pula mea, tre’ sa dau lecții.

Zbor cu Tarom deja de 3 luni. Doua zboruri și ma fac gold ăștia.  Gen, în sfârșit am scăpat de Lufthansa pe care i-am futut în gură atâta amar de vreme.

Ce să vezi,   nici Tarom nu mai e ce-a fost.

Eh, dar nu-i boscorodesc acum ca nu le vreau falimentul. Sunt okish ei.

Călătorii, nah,ce sa ceri, unii sunt ca vânzătorii de branza din personalul de acum 1000 de ani.

E a treia oara când merg la baie sa ma eliberez de diferite lichide consumate în exces la lounge și tot a treia oara când găsesc chiuveta plina cu lături. 
Plina ochi, nu doar murdara.

Și sa știți voi ca chiuveta aia nu e înfundata. Chiar de loc.  Ba și scrie pe ea:
Ca politețe… Vă sugeram folosirea prosopului pentru ștergerea chiuvetei.

Cum am făcut eu în poza de mai jos, Bah.
Sigur,  e o sugestie.  Fără amenda ce succes sa ai… Iar îmi aduc aminte ca în aeroport în Mombassa scria ca fumatul se pedepsește cu închisoare sau/ și cu amenda. În funcție de dispoziția ălora.

Bineînțeles, în pula mea, ca trebuie sa o și golești ca sa o poți șterge.

Așa că scriu aici ca poate cauta cineva pe net instrucțiuni,  deși ma îndoiesc:

Pe butonul cu țeavă din stânga apesi ca sa curgă săpun.  Mi se rupe dacă vrei sa folosești, sau nu. De fapt, dacă nu vrei sa ștergi chiuveta,  nici sa o golești, mai bine lasă.

De la butonul roșu curge apa calda (ar trebui),  de la cel albastru rece. Tot asa, dacă nu ai de gând sa golești și sa cureți chiuveta,  nu te mai obosi sa apeși nici pe astea. Șterge-te pe pantaloni sau pe tricou. Refuz sa cred ca porți cămașă și ești scăpat din beci.

În stânga, mai sus ( nu a încăput în poza)  e un dispensor de șervețele.  Dacă ai folosit chiuveta, indubitabil (sau așa visez eu) vei vrea și sa te ștergi pe mâini cu ele. Dacă tot te ștergi pe mâini,
Apasă în morții ma-tii și pe butonul rotund de inox de deasupra robinetului cu butoane rosu și albastru. Ce crezi, ala golește chiuveta,  pe care o poți șterge apoi cu șervețelele alea de care am zis adineauri.  Până arata ca în poza.  Hai ca nu e greu. Dai de doua ori și gata.  Și o maimuță poate.
Le arunci acolo unde scrie Push/ Împingeți,  nu în veceu futu-ti casa ma-tii de cercopitec.  Nici hârtia igienica nu o arunci în veceu, ca dacă ai fi încercat sa apeși butonul care golește vasul și îl spala ai fi observat ca hârtia nu prea trece. Dar n-ai încercat ca intr-unul dintre zborurile trecute, când am intrat în baia aia,  hârtia zăcea acolo semi-uscata.

image

Oare dacă îl înec pe vreunul în propriile lături ma bagă ăștia la terorism?

Sigur, e și vina mea ca nu ma pis dracu’ în aeroport.  Tot un fel de idiot sunt și eu.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments