Vreau să mă fac profesor universiTare

E pe toate canalele reverberația unei știri cu o investigație care, aparent, îl dă în vileag pe un boșorog care e profesor la facultatea de curve și e acuzat că le-a înviorat, mă scuzați, abuzat , violat ( nu știu ce-o fi fost acolo), grupa mare timp de, că aici e cheia – 30 de ani, mai mult sau mai puțin. Probabil mai mult.

Dacă are cineva probleme că am zis ”facultatea de curve” nu mă interesează, faceți o cerere scrisă cu nemulțumirile și lăsați-o la recepție; nu știu și nu mă interesează ce se studiază la SNSPA, îmi permit ignoranța. Din ce înțeleg eu din text , omul , care e profesor universitar acolo, cu asta se îndeletnicea în meseria lui.

„Tremuram și mă dezbrăcam”, povestește plângând Alexandra Costa

„Acum ești mai sigură pe tine? (…) Vreau să văd că ai încredere în tine să te dezbraci”, povestește fosta studentă.

Studii Politice si Administrative – absolut rezonabil, fix asta și aveam în cap că se studiază acolo, de dinainte să fi citit investigația – io ca prostu’ am studiat politehnică și ASE, normal că acuma mă gândesc că puteam fi un academician de soi la SNSPA.

Băi nene, deci omul ăsta îi învăța șmecheria și o aplica pe studenți. CE era de făcut e să mergi acolo pregătită nu să rămâi la pizda goală ci cu tehnologie de înregistrat, în 1995 , din păcate nu era disponibilă, însă din 2005 începuseră să apară destule și să-l bați la jocul lui, vreau să termin facultatea cu 10 sau dau drumul la materiale, că asta înseamnă SNSPA, nu retractez nimic din ce-am spus.

Dar nu, aparent, moșul le-a făcut pe gagicile de acolo vreme de 30 de ani și nu l-a deranjat nimeni pâna la vârsta la care-s curios dacă i se mai scoală pula fără propte.

În condițiile ăstea nu vreau să știu nimic despre cum se tratează problema asta, ci de care-s pașii să ajung profesor universitar la SNSPA, că mai devreme sau mai târziu, acum probabil mai repede, nenea iese la pensie și se eliberează un loc.


Copiii ăia așteaptă pe cineva care să-i învețe cum să fuți ( viața cuiva) și mai ales cum să fii futut și să nu poți face nimic pe temă. Dau concurs la asta, dacă trebuie!

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Alex2
Alex2
1 month ago

Îți cam place carnea fragedă, de studente.
Deja salivezi…

Catalinx
Catalinx
1 month ago

Aș putea saliva, da.
Dar realitatea e că n-am mai văzut conștient o studentă de când a terminat soția facultatea , ca să știu exact ( atunci salivam după ea, da, ca și acum ) și e un mod de a spune niște lucruri.

Last edited 1 month ago by Catalinx
Stropic
Stropic
1 month ago

Iti dai seama ca nu asa functioneaza manipularea :))))

Asa, il inregistrai si obtineai….ce mai exact? Tu observi ca nicio victima nu a zis nimic de genul ameninta sa ma pice sau imi promitea o nota mare? Sau chiar sa fie lasata in pace nu cerea insistent?

E o diferenta intre santaj si manipulare.