ING: E timpul să-mi aleg o nouă bancă, nu o parolă

Mai suntem o mână de oameni care avem digipassuri și ni le iau tuturor cu japca, înlocuindu-le cu SMS banking – adică ce urăsc mai mult în lumea 2FA , să depind de relațiile dintre operatorii de telecomunicații , când sunt în roaming.

Zic asta cu biasul cognitiv și frustrările personale ale unui om care a lucrat în telecom, fix relații dintre operatori, timp de 7 ani și am fost vag conectat la lumea asta până alaltăieri, cam din 2007.

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
zgriptorul
zgriptorul
1 month ago

Total de acord cu tine, numai că nu știu dacă mai oferă vreo bancă dispozitiv fizic pentru autentificare 😐…

speedy.gonzales
speedy.gonzales
1 month ago

si eu am digipass-ul de la ing si imi place ca nu depind de sms-ul primit pe telefon, adica pot sa ma loghez din orice tara chiar daca nu imi merge roaming-ul

Florin
Florin
1 month ago

La Unicredit inca se mai foloseste digipass, instalat pe telefon ce e drept. Dar nu recomand, e multmai greoi de lucrat cu ei, decat cu ING.

Mad
Mad
1 month ago

Pentru a accesa Internet Banking, trebuie să te identifici pe baza numelui de utilizator (pe care l-ai ales tu) și a codului de acces generat de Token/eToken. 🙂

https://www.cec.ro/internet-banking-persoane-fizice

Nu ma injurati- nu stiu cum merge

Mai e Intesa Sanpaolo si BCR

speedy.gonzales
speedy.gonzales
21 days ago

iar imi trimite ing-ul lu’ peste mail ca sa imi setez parola, ca token-ul se dezactiveaza din octombrie. doar ca eu urmeaza sa plec din tara si in roaming o sa folosesc alt numar decat numarul meu principal, asa ca nu pot primi sms-urile de confirmare cred ca o sa trag cat mai mult de token pana aproape de dezactivare motivul ptr care nu folosesc numarul meu in roaming e ca am o oferta foarte-foarte-foarte buna dar care nu are roaming. ca sa imi pun roaming trebuie sa dezactivez oferta asta si nu vreau, asa ca iau alt numar pe… Read more »