Două tu(r)nuri

M-am uitat, amuzat, la frăsuiala lui Nicușor Dan [2] din jurul schemei ălora de la One United care vor să construiască și ei două blocuri turn la ”Trafic Greu” ; că proiectul nu e legal și că motive. Motive întemeiate.

Ăia de la One sunt spoiți cu toate alifiiile, normal, și practică toate sporturile, de la intimidare la strategii de influență ( io aș zice trafic de influență, dar n-am dovezi concrete) pentru proiectele lor, anume au luat în consiliul lor de administrație pe unul care l-a sponsorizat pe Dan anterior și cu care se cunoaște bine, presupun în speranța că-l mai înmoaie. Evident, în presă informația a ieșit de-andoaselea, că cineva de la One l-a sponsorizat pe Nicușor Dan în campanie.

Atâta că pe Piedone îl doare la banană. Cum e și normal, omul e un mincinos consacrat, a trecut prin pușcărie , a îndoit legi n-ai ce să te aștepți de la el, dar nu asta e amuzant, nici musai faptul că Nicușor Dan face apel la el să nu aprobe hotărârea în consiliu. Cu rotine.

Ci faptul că locuitorii sectorului se strofoacă ei că de ce nu sunt lăsați să-și spună părerea și nu știu ce și au ajuns la scheme gen scos consilierii USR, care oricum sunt degeaba, din ședință, ca să meargă reprezentanții civile și să sugă pula, că se vede clar rezultatul.

Rezultatul vine de la faptul că sectorul 5 e pe persoană fizică, de unde l-a avut Vanghelie 15 ani pe numele lui, pe urmă l-a luat Piedone și l-a transmis sub formă de moștenire, validată electoral lu’ fi-su.

În situația asta orice frământări sunt de prisos. Turnurile de 35 de etaje se vor construi la ”Trafic Greu”, locuitorii sectorului 5 vor fi fericiți ( sau nu) și asta e.

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0040
0040
1 month ago

Dar de Immofinantz care a luat 5 super terenuri la pachet in Buc prin 2008 la doar 200 milzeuro ce sa mai zici…

Iar daca zici de One, mai bine zici de Victor Capitanu si Andrei Diaconescu care au cam 30% din actiunifiecare… desi in presa se dau doi pulifrici de cica au muncit si s-au spetit prin banci :)) Dupa ce au avut o ascensiune marcata cu articole de spaga in presa la fiecare proiect mai important acum sar si latra, ca vai , ca se simt sicanati https://www.puterea.ro/disperarea-patronilor-one-united-properties-dezvoltatorul-imobiliar-ameninta-jurnalistii-functionarii-si-institutiile/

0040
0040
1 month ago

Lol, mai dadui un pic search cica One s-a asociat cu unul Avramoiu, ala fiind consilier la ministerul Finantelor. :)) Cred ca fiecare minister de prin Ro e o mica famiglie mafiota, fiecare cu afacerile si ciupelile lor. Transporturile cu autostrazile, finantele cu imo, sanatatea cu vaccinurile si mastile, …

https://www.replicaonline.ro/ce-teapa-si-au-luat-locatarii-de-la-summerland-isi-iau-adio-de-la-privelistea-catre-mare-371410