Norvegienii din voi

Stirea de la protv cu copilul care a murit la o sonda Petrom. Si pe Gandul.

Elementul cheie , rasunator ca titlu e ca familia vrea un miliard de euro despagubiri. Normal , titlul face stirea.

Pareri si aici si pe  facebook  – comentarii de oameni imbecili. Nu ca ar fi ceva special , ci ca asta e situatia oamenii sunt imbecili. Si se polarizeaza dupa cum urmeaza:

1) Ca aia sunt tigani si ca si-au lasat copiii nesupravegheati . Ca daca eram in Norvegiaaa… [Habar n-am ce etnie sunt].

2) Ca aia sunt tigani si ca daca tiganii au furat gardurile de imprejmuire , care ancheta de 1 an de zile  a stabilit ca nu au existat , dar daca s-ar putea dovedi ca au existat si ca au fost furate de tigani , iar apoi copiii lor…obositor

3)Ca un miliard e prea mult, ca nu o sa obtina niciodata banii astia , ca nu au bani de taxa de timbru.

4)Ca Petrom sa plateasca , ca OMV a cumparat petromul pe nimic de la romani.

Si nimeni nu vede stirea.  O data ca ancheta procurorilor a durat 1 an . 1 an , in pula mea, sa ii trimiti pe aia in judecata pentru raspunderea de omor in culpa.

Toti se uita ca, coaie, se juca copilul singur la sonde nesupravegheat. Avea noua ani, copiii se joaca singuri la varsta asta . Dar nu in mintea voastra de norvegieni-suedeji-engleji. V-ati mutat toti in UK ai dracu’. Pana si acolo copiii se joaca singuri la varste d-astea.

Nu toti stau in Bucuresti unde e ok  sa fii mancat de caine si calcat de masini prin urmare trebuie sa stai in parc cu paznic dupa tine.

Vai, pula mea , norvegienii din noi. E absolut ok sa vina unii la tine in sat sa puna o sonda , sa-i doara in pula  ca in satul ala exista oameni care au copii , si in general de viata lor.

 

Din copilaria mea care am locuit intr-un sat prin care trec conducte de propilena. Mai inainte de 9 ani eram calare pe ele incercand sa desfac robinetii. Care, ce crezi, nu erau facuti sa poata fi desfacuti fara cheie speciala si plm. Si da , aveau gard conductele alea pe vremea aia , cand nu aveai cui si unde sa ceri despagubiri, aveau si marcaj de “pericol de moarte” si “nu intrati”. Si da, stiam si sa citesc. Pentru ca locuiam intr-un sat facut pentru oameni nu pentru sonde.

Cu alte cuvinte , va multumesc ca sunteti atat de prosti si ca ma lasati sa traiesc printre voi,

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments