Serialul momentului. #jesuisgodina, dar in varianta free si fara reclame , va rog

Telenovela   Serialul  Godina se dezvolta rapid. Am sters telenovela ca suna prea apropiat de “proiecte media” infame precum “Cazul Elodia”  si altele al caror nume nu am sa-l pronunt aici.

Omu’ scoate chestii interesante pe banda rulanta. Imi  imaginez ca le avea deja in dulap si si-a calculat pasii strategic, inclusiv momentul de a le pune in scena.  Evident ca sefii lui sunt niste prosti, din doua motive, hai trei:

  1. Ca habar nu au ce inseamna  impactul social media, dupa atata timp. Cred ca in social media totul ramane ancorat in cercurile lor vicioase si e guvernat coercitiv de acelasi sistem de relatii si  santaje.
  2. Ca ar trebui sa se fi prins ca daca nu au nimic in dulapul lor despre Godina, e mai simplu sa il lase in pace sa dea inapoi , chiar cu pretul  unei oarecare terfeliri.

 3. Regula de baza , atat in aparatul de stat cat si in cel privat: Pe cel ce isi face jobul deranjant de bine si te calca pe nervi trebuie sa il promovezi intr-o pozitie unde nu mai ai treaba cu el , nici el cu ce facea, nu sa incerci sa ii tai macaroana.

Bravo lui. Eu unu’ astept sa i se epuizeze fitilele  si dupa ce le vor fi crescut tuturor  sefilor morcovii in cur , se va cam termina cu subiectele cu adevarat interesante. Moment in care media va intra in sevraj ,ca vorba aia Click si Can-Can  nu se pot opri din publicare doar asa , ca a terminat omul probele. Asta ca sa subliniez ca se “auto-condamna”  la o imagine impecabila. Si nu de faptul ca nu mai poate lua spaga  vorbesc aici ( cum se vehiculeaza ca l-ar pandi sefii lui – niste dobitoci , dealtfel) , ci de chestii mult mai fine , chiar si ce tin de conduita privata. In fine…

Dar punctul interesant e  ca dupa ce omul isi va epuiza momentumul , se va pune praful pe toti ce-si lipesc acum poze cu el pe masini , ca si ei sunt Godina ( curentul #jesuisgodina ).

Dar oare cati dintre ei au in sertar chestii cu care pot rasturna sistemul. Cati dintre aia care au , au si curajul sa mearga “all in ” fara frica  ca exista mizerii de care atarna si ei si ca la o adica ar fi prinsi in  vartej.

jesuisgodina

#Nevermind.

Intre timp il sustinem pe Godina  , si ne uitam la showul cu el , ca pe netflix. Sau , ma rog , ca pe torenti , ca  vi s-a terminat luna moca.

Lumea  vrea sa consume Godina ,  romaneste , ca nenea care cere si el cartea politistului. Scanata. La el pe pagina de facebook, gen. Ca el e in afara tarii , nu  o poate comanda , deci o copie scanata  la baiatu’ , va rog.

romani

Daca va spun ca facebookul e bestial! Trebuie sa imi fac un cont de trolaj si-am sa ma distrez major.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments