Caritas?

Imi place facebookul. E amuzant.

caritas

Daca 6 persoane trimit fiecare cate o carte , nu conteaza cui, in joc sunt 6 carti , nu 36. Deci veti primi la schimb maxim 6. Maxim, adica prin rotatie completa. Rotatia implica  costuri de curierat. O carte costa mai mult sau mai putin  undeva intre 30 si 100 de lei .  Transportul costa, in Romania intre 20 si 40 de lei , in functie de locatie si distanta dintre cititori.

Daca rotesti o carte de 6 ori , vei plati intre 120 si 240 de lei . Deci practic cumperi o carte la un pret estimat mai sus si platesti mai mult decat pretul ei sa o rotesti de 6 ori. Sau platesti de 6 ori pretul ei sa o rotesti de 36 de ori.

Pentru 36 de carti trebuie sa fie 36 de persoane in joc , sau sa cumpere fiecare cate 6 carti.  Mai mult decat atat esti cumva obligat sa citesti 6 , sau 36 de carti din care doar una ai ales-o tu, Dar platesti si pentru celelalte.

1.Exista ( cred ca mai exista ) biblioteci .

  1. Exista ebooks. Sunt un pic mai ieftine . E corect insa ca nu toate cartile  apar in format ebook.

E interesant cum e corect din punct de vedere legal sa iti trimiti cartea ta pe curier de la unul la altul ,dar e ilegal sa o copiezi si sa o trimiti printr-un email. Inteleg diferenta dintre copie si transferul unui singur exemplar. Nu cred ca ar fi legal nici daca ai trimite informatia  si ai arde cartea , sau ai sterge-o de la tine.

Oricum  , tare amuzant.

Count me in!

All in !

Zombie_Card

sursa foto

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments