Cum se denigreaza un boicot tampit | Greu de pensionat

Motto:

Unii oameni sunt greu de pensionat.  Exemplul clasic e Iliescu , dar nici Base nu e departe.

Boicotul  anti-antenistilor  care refuza sa cumpere produsele ce isi fac reclama acolo e sustinut public de “presedintele vostru”.

Intr-un fel e normal. Televiziunea antena3 s-a declarat public antibasescu , rezulta implicit ca  e absolut de bun simt ca Basescu sa se pozitioneze anti-antena3. Pana aici , ok.

Pe de alta parte, citat 1 ( din articolul de pe Mediafax):

Traian Băsescu îşi îndeamnă susţinătorii să nu mai cumpere brandurile care îşi fac publicitate la Antene, un sfat similar dându-l şi celor care nu sunt “băsişti” pe motiv că pot găsi produse la fel de bune, dar care ”nu bagă bani în buzunarul turnătorului Voiculescu”

Bah,  treaba asta e un pic “implicarea politicului in sport” , daca mi se permite parafraza.  Practic , boicotul economic se tranforma un pic in sabotaj si santaj , in favoarea intereselor politice . Adica  hai sa cumparam produse pe criterii politice nu pe criterii economice si de calitate.  Pentru ca citat 2:

”Familia mea a fost un consumator constant al produselor cosmetice Loreal, a produselor lactate Zuzu produse de Albalact şi a medicamentului Strepsil. Pentru că îşi fac publicitate la Antena 3 şi Antena 1, băgînd bani în buzunarul turnătorului Voiculescu, noi toţi am hotărît să nu le mai cumpărăm”

De aici imi pasa de Zuzu si reiterez. Hai sa nu mai consumam Zuzu produs romanesc,  cu care nu e nimic in neregula calitativ si momentan nu e nimic in neregula nici cu etica economico-sociala , desi achizitia Lactalis  ne pune in garda  – doar pentru ca adversarul meu politic , adica fostul,  aproape defunctul Voiculescu , primeste  bani din reclama, zice  comunistul , aproape defunctul –  Basescu.

Din punctul asta protestul isi pierde legitimitatea. Mai lipseste sa vina Iliescu , sa remarce cum vointa poporului e manipulata si sa ameninte ca vine cu minerii ( noroc ca nu prea mai sunt), daca nu se incheie boicotul imediat si toata lumea merge si cumpara acusi cate 3 zticle de Zuzu. Nu mai e vorba de niste oameni scarbiti de calitatea actului jurnalistic si de  atitudinea de marlani a managementului trustului , care si pe mine ma scarbesc ,  e vorba de faptul ca chiorul s-a gandit ca ar fi bine sa profite mediatic de chestia asta si sa-si faca niste vant in panze , punandu-se in fruntea protestului si aducandu-l in tinta, din nou, pe turnatorul de Voiculescu.  Lucrurile astea doua nu trebuie , pur si simplu, asociate. Politicul si consumul de produse economice.  Pe laptele Zuzu nu e sigla partidului conservator nici moaca lui Voiculescu sau a lui Gadea.

Pe de alta parte un numar de pensionari or fi consumand lapte printre alte produse si atunci Albalact li se adreseaza acolo unde se uita ei.

Fireste ca noi uram si pensionarii si suntem oarecum  scarbiti ca ei ar indrazni sa consume acelasi lapte ca si noi. Noi bem doar lapte democratico-liberal , lapte de tineri frumosi ( sesizati sarcasmul ).

Nu mi-a placut niciodata chioru’ si l-am votat o singura data .  Atunci cand dupa ce l-ati ales de doua ori presedinte  v-ati razgandit si ati voit sa-l demiteti . Am mers la referendum si am votat sa ramaie in functie, impotriva curentului. Curentului de prosti , gen.  Atunci ati fost manipulati fara doar si poate de antene. Boilor! Gen , l-ati vrut , saturati-va de el , da-va in pula mea. Ca nu imi plac razgandacii .

Probabil ca va mai prosteste de inca un mandat la primarie  si bine v-ar face sa v-o mai dea odata in bucale . Sunteti niste prosti hipsteriti si va meritati soarta . Meritati sa beti lapte unguresc , ucrainean si bulgaresc la preturi mai mari decat laptele nemtesc, pentru ca voi aveti  principii si eticheta si voi penalizati pe linie de etica politica, nu conteaza ca ramaneti someri si muritori de foame in timp ce faceti asta.Important e sa aveti un scop in viata in a servi interesele cuiva. Trebuia sa ma fi facut politician. Hai sictir.

 

Foto

 

 

 

 

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Nautilus
8 years ago

Exerciţiu de logică: dacă am şti ce produse îşi fac reclamă la Antene, ar însemna că ne uităm la Antene, şi asta ar însemna şi că Antenele au public, deci companiile trebuie să îşi facă reclamă la ele. Adică încurajăm Antenele şi pe Varanu sub pretextul că le boicotăm.